Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek ilyen autonóm párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek ilyen autonóm párkapcsolatok?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok h neked is és a másiknak is van saját élettere saját lakás esetleg kocsi. Nyilván munkahely, és csak annyi van hogy időnként össze jártok szórakozni, dumálni, szexelni. De ebből közös megegyezéssel se gyerek se több nem lesz. Így megmarad a te és a másik önálló élete is de még is van kapcsolat. Én csak így tudok elképzelni egy kapcsolatot. Megmondom mért mert nekem megvan az önálló lakás és kocsi is. Imádom a szabad élezett. Nyilván más is van így ezzel. Tehát szórós kapcsolatot nem akarok. A saját életér meg azért kell mert így nem kell rettegnem se nekem se a másiknak hogy most ki költözik a másik nyakára. Így pedig mind kettőnknek megmarad az önálló élet tere. Tehát az élet nem borul fel de még is van valakid.

24 F

2013. febr. 26. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
zsír
2013. febr. 26. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Nekem ez megfelelne, de szerintem a többségnek ez túl laza lenne.Meg szeretnének családot is.
2013. febr. 26. 20:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Első kicsit konkrétabban ?
2013. febr. 26. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
libazsír?
2013. febr. 26. 20:10
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
jobbak az autoimmun párkapcsolatok
2013. febr. 26. 20:15
 6/7 anonim válasza:
80%
Gondolom nem voltál még szerelmes.
2013. febr. 26. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy ideig megteszi,és klassz is ez az életforma,addig,míg meg nem találod azt,akivel szeretnéd leélni az életedet,akibe igazán szerelmes leszel.Persze ha megtalálod.
2013. febr. 26. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!