Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a párkapcsolatok? Szerelemből már nem jönnek össze az emberek?
Szóval mindenki mondja, hogy amikor összejön két ember, akkor még nem is szeretik egymást, stb. De én személy szerint nem tudnék senkivel úgy járni, hogy nem szeretem. Miért van az, hogy mostmár 2 nap után összejönnek az emberek, és utána szeretik meg egymást (jobb esetben), miért nem inkább randiznak, találkozgatnak, megismerik egymást, és úgy.. Lehet én vagyok túl konzervatív vagy régimódi.Ezért nem szeretek discoba se járni, rögtön egymás szájában kötnek ki (vagy máshol..), nem is lehet ismerkedni.. Soha nem lesz barátom...XD
18/L (és még nem volt barátom..lehet össze kéne jönni boldog-boldogtalannal..:D)
Szerintem nem érzik úgy, hogy lenne veszítenivalójuk. Ha nem jön össze akkor legalább dugtak egy jót / jól érezték magukat, aztán ennyi. Én úgy látom, hogy az ilyen párok általában nem veszik olyan komolyan a másikat. Én is így gondolkodom mint te, nem mondanám régimódinak magam, egyszerűen csak értelmet keresek az emberi kapcsolatok mögött, és ha lenne egy párkapcsolatom akkor úgy szeretném, hogy az valami stabil alapon nyugodjon, mert arra biztonságosa(bba)n lehet építeni.
21/F
Egyetértek veled :) Nem tudnék úgy csókolózni, ölelkezni, lefeküdni úgy valakivel, hogy nem szeretem :D ahhoz meg idő kell :D
4 év ismertség/haverság után jöttem össze a barátommal :D Sok idő, de legalább tényleg beleszerettem, nem csak várok hogy hátha fogom szeretni... :D Meg eléggé megismertük egymást. Mi így boldogok vagyunk :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!