Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyenek a párkapcsolatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a párkapcsolatok? Szerelemből már nem jönnek össze az emberek?

Figyelt kérdés

Szóval mindenki mondja, hogy amikor összejön két ember, akkor még nem is szeretik egymást, stb. De én személy szerint nem tudnék senkivel úgy járni, hogy nem szeretem. Miért van az, hogy mostmár 2 nap után összejönnek az emberek, és utána szeretik meg egymást (jobb esetben), miért nem inkább randiznak, találkozgatnak, megismerik egymást, és úgy.. Lehet én vagyok túl konzervatív vagy régimódi.Ezért nem szeretek discoba se járni, rögtön egymás szájában kötnek ki (vagy máshol..), nem is lehet ismerkedni.. Soha nem lesz barátom...XD

18/L (és még nem volt barátom..lehet össze kéne jönni boldog-boldogtalannal..:D)

2013. jan. 29. 19:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Én 19 éves koromig meg voltam győződve, hogy a párkapcsolat kölcsönös szerelmet jelent. Most is úgy gondolom, hogy csak így lenne értelme.
2013. jan. 29. 19:34
 2/24 anonim ***** válasza:
27%
ne törődjél semmivel,egyél zsömlét kiflivel.
2013. jan. 29. 19:34
 3/24 anonim ***** válasza:
Nem, te extra új módi vagy. Régen még ennyi szerelmi kapcsolat sem volt mint most.
2013. jan. 29. 19:36
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Te normálisan gondolkozol, de sajnos sok fiú csak egy tárgynak néz, amit meglehet dugni, ezért nem ismerkednek. Én is azt tapasztalom, hogy sokan már 3. mondatukban azt pedzegetik, hogy leszek-e a csajuk vagy sem. Ha nem, akkor pedig már nem is vagyok érdekes. Ez azért rossz, mert én szívesen barátkoznék fiúkkal, de csupán barátilag és semmi több, de barátkozni senki sem akar, csak dugni.
2013. jan. 29. 19:37
 5/24 anonim ***** válasza:
78%
barátkozni ott vannak a haverok vagy korunkbeli srácok:D egy lánnyal ritkán akarnak barátkozni,és én sem nagyon mert minek ?:D:) de am itt nem is barátkozásról van szó heló
2013. jan. 29. 19:41
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
én ezt egyszerüen megoldom. barátokat keresek és ha barátságbol szerelem lesz akkor jo ha nem akkor se baj.és mire beleszeretek már ismerem.
2013. jan. 29. 19:44
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Az olyan fiúknak olyan lányt kellene keresni, aki szintén csak szexre akarja használni őket.
2013. jan. 29. 19:45
 8/24 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nem érzik úgy, hogy lenne veszítenivalójuk. Ha nem jön össze akkor legalább dugtak egy jót / jól érezték magukat, aztán ennyi. Én úgy látom, hogy az ilyen párok általában nem veszik olyan komolyan a másikat. Én is így gondolkodom mint te, nem mondanám régimódinak magam, egyszerűen csak értelmet keresek az emberi kapcsolatok mögött, és ha lenne egy párkapcsolatom akkor úgy szeretném, hogy az valami stabil alapon nyugodjon, mert arra biztonságosa(bba)n lehet építeni.

21/F

2013. jan. 29. 19:45
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én is így vélekedek,mint te. Ne gyere össze "boldog-boldogtalannal" emiatt! Én is türelmesen vártam 19 éves koromig, mire megtalált a szerelem. (Pont itt amúgy :)) 22/L
2013. jan. 29. 19:46
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek veled :) Nem tudnék úgy csókolózni, ölelkezni, lefeküdni úgy valakivel, hogy nem szeretem :D ahhoz meg idő kell :D

4 év ismertség/haverság után jöttem össze a barátommal :D Sok idő, de legalább tényleg beleszerettem, nem csak várok hogy hátha fogom szeretni... :D Meg eléggé megismertük egymást. Mi így boldogok vagyunk :)

18L

2013. jan. 29. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!