Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyenek a párkapcsolatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a párkapcsolatok? Szerelemből már nem jönnek össze az emberek?

Figyelt kérdés

Szóval mindenki mondja, hogy amikor összejön két ember, akkor még nem is szeretik egymást, stb. De én személy szerint nem tudnék senkivel úgy járni, hogy nem szeretem. Miért van az, hogy mostmár 2 nap után összejönnek az emberek, és utána szeretik meg egymást (jobb esetben), miért nem inkább randiznak, találkozgatnak, megismerik egymást, és úgy.. Lehet én vagyok túl konzervatív vagy régimódi.Ezért nem szeretek discoba se járni, rögtön egymás szájában kötnek ki (vagy máshol..), nem is lehet ismerkedni.. Soha nem lesz barátom...XD

18/L (és még nem volt barátom..lehet össze kéne jönni boldog-boldogtalannal..:D)

2013. jan. 29. 19:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Lányok nektek akkor is "muszáj" beleszeretni egy elképzelt alakba amikor épp masztiztok? Csak érdekel!

Mivel úgy sejtem, masztizni szoktatok. A maszti bizonyos értelemben a szex pótléka.

Vagy oda nem vonatkozik, hogy "szex" és orgazmus csak érzelmekkel együtt lehet?

Ha nem, akkor az igazi szexre miért?

2013. jan. 29. 19:56
 12/24 anonim ***** válasza:
Uccsó: A legtöbb lány szerelem nélkül is hajlandó csinálni...úgy látszik kevés lányt ismersz :D
2013. jan. 29. 20:09
 13/24 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok még. Mielőtt letámadtok,elmondom,hogy lány vagyok, és tapasztalatból szűrtem le ,amit mondok. (nem saját,én benne vagyok a kevés kivételben )
2013. jan. 29. 20:15
 14/24 anonim ***** válasza:
Provokatívnak volt szánva a kérdés :P
2013. jan. 29. 20:20
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Épp, hogy tudom, tisztában vagyok vele, hogy sok lány eljátssza a szerelmet, azért hogy szexelhessen anélkül, hogy leribiznék.
2013. jan. 29. 20:23
 16/24 anonim ***** válasza:
Ugyan,ahhoz elég nekik a pia :P "részeg voltam" .Ez mentség...már akinek. Ezért vetem meg azt,aki iszik,mert akkor rögtön lazulnak az erkölcsök ,"hisz van mentség". 22/L
2013. jan. 29. 20:28
 17/24 anonim ***** válasza:
más a maszti meg a szex... előbbit mégiscsak magammal csinálom :DDD
2013. jan. 29. 20:32
 18/24 anonim ***** válasza:
És semmit sem képzelsz el közben? Önmagadra gerjedsz fel? :))) :D
2013. jan. 29. 20:34
 19/24 anonim válasza:
2013. jan. 29. 22:20
 20/24 anonim ***** válasza:
az hogy kire gondolok, azért nem ugyanaz, mint hogy le is fekszek valakivel :D
2013. jan. 30. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!