Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Önámítás az, hogy léteznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önámítás az, hogy léteznek olyan párkapcsolatok, ahol soha sem csalják meg egymást a felek?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Ez a kérdés ihlette az én kérdésemet. Én hiszek abban, hogy a párom soha, semmilyen körülmények között nem fog megcsalni - még akkor sem, ha meztelenül felkínálkozik neki egy nő.

Naiv vagyok szerintetek, vagy egy párkapcsolatban mindig történik megcsalás? A párommal közös jövőt tervezünk, számolnom kéne azzal, hogy megcsal majd? Én az első nő vagyok az életében. Állítása szerint meg sem nézi "úgy" a nőket. Persze rájuk néz, de nem stíröli őket.

19/L

2013. jan. 23. 17:48
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva az a kérdés miatt elgondolkoztam, hogy mi lenne, ha megcsalna. Biztos, hogy nem élném túl, hogy ennyire semmibe vett.

De azon is elgondolkoztam, hogy tényleg bármikor megcsalhat. Lehet, hogy ma nem is túlórázik, hanem mással van.

2013. jan. 23. 17:50
 2/20 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon ellentmondásosra sikerült a kérdésem. Szóval eddig szentül hittem, hogy ilyen kapcsolat létezik és hogy miénk pont ilyen, de a kérdés miatt elgondolkoztam és bizonytalan lettem
2013. jan. 23. 17:52
 3/20 anonim ***** válasza:
Ne hagyd, hogy a sok idióta bogarat ültessen a füledbe, ne légy paranoiás! A kapcsolat alapja a bizalom, ez maradjon is meg köztetek. Igenis léteznek olyan férfiak, akik nem csalják meg a párjukat. Igenis vannak jól működő párkapcsolatok. Hinned kell a párodban, nem gyanakodni, amíg nem ad rá okot, szerintem.
2013. jan. 23. 17:53
 4/20 anonim ***** válasza:
Léteznek ilyen kapcsolatok igen. Én megtudom állni, hogy nem kavarok mással a barátnőm mellett. Ő minden igényemet kielégíti, mindent megad amire szükségem van és NEM KELL más!
2013. jan. 23. 17:53
 5/20 anonim ***** válasza:

Ne bizonytalanítson el más bizonytalansága.

Nagyon sok olyan ember van, aki nem lenne képes megcsalni a párját.

2013. jan. 23. 17:54
 6/20 Mcgalagony17 ***** válasza:
Hogy lenne önámítás? Léteznek hűséges párkapcsolatok!:D
2013. jan. 23. 17:54
 7/20 A kérdező kommentje:

Elég rossz passzban vagyok mostanság, lehet, hogy csak ezért bizonytalanodtam el, de tényleg beparáztam!

És mi van akkor, ha épp nem adok meg neki mindent? Ha nem szexelünk 1 hónapig, akkor nem adok meg neki mindent, akkor mehet máshová?

2013. jan. 23. 17:55
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért olyan nehéz elhinni, hogy vannak ilyen kapcsolatok... Nem minden ember olyan, hogy megcsalja a párját.
2013. jan. 23. 17:56
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. jan. 23. 17:57
 10/20 A kérdező kommentje:
Hogyha előttem nem volt senkije, és nemsokára összeköltözünk, gyakran beszélünk a közös jövőnkről, szerintetek "nyert ügy"? Nem fog elhagyni másért, ugye?
2013. jan. 23. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!