Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önámítás az, hogy léteznek olyan párkapcsolatok, ahol soha sem csalják meg egymást a felek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ez a kérdés ihlette az én kérdésemet. Én hiszek abban, hogy a párom soha, semmilyen körülmények között nem fog megcsalni - még akkor sem, ha meztelenül felkínálkozik neki egy nő.
Naiv vagyok szerintetek, vagy egy párkapcsolatban mindig történik megcsalás? A párommal közös jövőt tervezünk, számolnom kéne azzal, hogy megcsal majd? Én az első nő vagyok az életében. Állítása szerint meg sem nézi "úgy" a nőket. Persze rájuk néz, de nem stíröli őket.
19/L
Őszintén szólva az a kérdés miatt elgondolkoztam, hogy mi lenne, ha megcsalna. Biztos, hogy nem élném túl, hogy ennyire semmibe vett.
De azon is elgondolkoztam, hogy tényleg bármikor megcsalhat. Lehet, hogy ma nem is túlórázik, hanem mással van.
Ne bizonytalanítson el más bizonytalansága.
Nagyon sok olyan ember van, aki nem lenne képes megcsalni a párját.
Elég rossz passzban vagyok mostanság, lehet, hogy csak ezért bizonytalanodtam el, de tényleg beparáztam!
És mi van akkor, ha épp nem adok meg neki mindent? Ha nem szexelünk 1 hónapig, akkor nem adok meg neki mindent, akkor mehet máshová?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!