Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Önámítás az, hogy léteznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önámítás az, hogy léteznek olyan párkapcsolatok, ahol soha sem csalják meg egymást a felek?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Ez a kérdés ihlette az én kérdésemet. Én hiszek abban, hogy a párom soha, semmilyen körülmények között nem fog megcsalni - még akkor sem, ha meztelenül felkínálkozik neki egy nő.

Naiv vagyok szerintetek, vagy egy párkapcsolatban mindig történik megcsalás? A párommal közös jövőt tervezünk, számolnom kéne azzal, hogy megcsal majd? Én az első nő vagyok az életében. Állítása szerint meg sem nézi "úgy" a nőket. Persze rájuk néz, de nem stíröli őket.

19/L

2013. jan. 23. 17:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az, hogy mindent megad az nem feltétlenül csak a szexet jelenti nálunk. A szeretetet, a törődést jelenti leginkább. A szexnél megbeszéltük egymás igényeit és alkalmazkodunk egymáshoz.
2013. jan. 23. 17:58
 12/20 A kérdező kommentje:
Persze, ezt értem, csak nálunk a szexnél szokott elhanyagolás lenni. Sokszor vagyok fáradt, most épp minden egyes este rosszul vagyok, tehát már lassan 3 hete nem szeretkeztünk. Ez is közrejátszik abban, hogy elbizonytalanodtam, eléggé ki lehet éhezve.
2013. jan. 23. 18:00
 13/20 anonim ***** válasza:
Mit görcsölsz már mindenen?! Ilyenkor látszik, hogy mennyire igaz az, hogy ha az embernek nincs problémája, akkor csinál magának. -.-
2013. jan. 23. 18:09
 14/20 anonim ***** válasza:

én hiszek benne.

bár szerintem inkább az ilyen halvérűbb pasikra jellemző hogy nem csalják a nőjüket, akik alapjáraton is megvannak szex, maszti nélkül hetekig mert nincs rá igényük.

és akkor biztos nem fognak futni nők után

de ez az én véleményem, természetesen tévedhetek.

2013. jan. 23. 18:11
 15/20 Scav ***** válasza:

Na lássuk. 30 éves férfiként mondanám a véleményem. Van egy párom, akit nagyon szeretek. A világért se akarnék fájdalmat okozni neki. De: néha azért látok más csajokat és megkívánom őket. Nem a belső tulajdonságaik miatt, még csak azért sem, mert szebbek, mint a partnerem, hanem mert másképp néznek ki. Mondhatnám azt a közhelyet is, hogy a "változatosság gyönyörködtet". De ezeket a lányokat max egy éjszakára tudnám elképzelni. Lefektetni őket, persze nem önzően, kizárólag úgy, hogy ők is úgy élvezzék velem a szexet, mint ahogy én velük. De nem teszem, mert hűséges akarok maradni. De mi van, ha nem derülne ki? Akkor nem fáj senkinek. Ha az egyéjszakás partnerrel is közlöm, hogy ez csak ennyiről szól, az ösztönökről és nem többről, akkor ő sem sérül. Tudja mit kap, se többet se kevesebbet. Vagy nézzük másképp. Melyik a rosszabb:

1. nem csalom meg a párom testileg, nem fekszek le mással, de lehet, hogy titkon már másba vagyok szerelmes, az együttlétkor is arra a másikra gondolok?

2. Soha nem szeretek mást, lelki társam a párom, jó a szex, de néha megkívánok más nőt, de szigorúan csak testiség, még véletlen se akarom jobban megismerni, mert nincs rá szükségem.

Bonyolult kérdés. Szerintem a páromnak 1-2 egyéjszakás félrelépést el tudnék nézni inkább, mint azt, hogy évekig érdekből, vagy sajnálatból legyen velem, miközben másra gondol.

Az idegen, az új, mindig vonzóbb egy idő után. A hódítási vágy. Meg kell tanulni az után vágyakozni, ami már a miénk. És ez nem könnyű. Az emberi természet elég komplex ahhoz, hogy egyszerűen megválaszolható legyen a kérdés. Szerintem embere válogatja.

Ha adódna helyzet a megcsalásra, biztosan ellenállnék, de nem tudom 100%-ra mondani, hogy nem tenném meg, ha tudnám, hogy nem derül ki. Egyrészt mert nekem az a kaland csak kaland maradna, egy olyan este, aminek nem lenne folytatása, mert magam miatt csinálnám, mondhatnám azt is, hogy olyan lenne, mint az önkielégítés, csak feltuningolva. Viszont egy átlagos nő egy ilyen félrelépést másképp élne meg.

Szóval lehet mondani, hogy nem kell megcsalni a másikat, mert nem és kész, de szerintem ez nem ennyiből áll. Mindenki másképp szocializált, akinek az egyik dolog megcsalás, a másiknak még nem.

2013. jan. 23. 18:12
 16/20 A kérdező kommentje:

Nem kötelező ezeknek a dolgoknak megtörténniük! Mármint az egyéjszakás és a más nő iránt érzett szerelemre gondolok.

Számomra mindkettő ugyanolyan súlyos. Nem csalnék meg senkit még akkor sem, ha tudom, hogy soha nem derülne ki.

Most ennyi erővel öljek embert, aztán jól elásom, eltüntetem a bizonyítékokat, és senki sem jön rá. Szóval érted :)

Nem tudom, miért kéne az új, a változatos. Hiszen az is ugyanolyan lenne évek múltán, mint a jelenlegi, a megszokott. Egy éjszakára? Aztán ha megint vágysz rá, akkor még egy ilyen, mert hát úgysem derül ki, és "vágysz a változatosságra" már megint.

2013. jan. 23. 18:25
 17/20 Scav ***** válasza:

Nem értelmezted megfelelően, amit írtam.

Az emberölés más tészta, azzal sokkal súlyosabban ártok másnak. Ha kiderül, ha nem. Az új évek múltán nem lehet megszokott, mert annak az új, egyéjszakás kalandnak nincs folytatása. Nem szabad, hogy legyen, mert akkor persze, hogy bele lehet szerelmesedni az új partnerbe, ha megismeri az ember. Az, hogy kinek mennyi újdonság kell, megint emberfüggő. Valakinek már 2 hónap után kell, valakinek egész életében nincs rá igénye. Csak azt nehéz kiszűrni, hogy ki az, aki ebből a kalandból rendszert csinál és ki az, aki nem. Főleg úgy, hogy az emberek életük során sokat változnak. Ki előnyére, ki hátrányára és ez sokszor a kapcsolat milyenségétől és a környezeti hatásoktól is függ. A cél az, hogy az állandó kapcsolatot megtartsuk úgy hogy az érdeklődés sokáig fennmaradjon. De ehhez mindkét partnernek tennie kell, nem keveset. A jó kapcsolathoz sok energiát kell beleinvesztálni, és erre a felek sokszor nem képesek. Vagy idő, vagy pénz, vagy akarathiány miatt.

2013. jan. 23. 18:36
 18/20 A kérdező kommentje:

Számomra a megcsalással is majdnem annyit ártana, mintha megölné egy családtagomat. Mind a 2 esetben eszméletlenül nagyot csalódnék benne és nagyon fájna. Nekem elviselhetetlen az az érzés, hogy mással pótolta azt, amit én nem tudtam megadni. Tehát a másik jobb.

Mondjuk az utóbbi fél évben nem volt kísértés.

Lehet, hogy magamból indulok ki és most azt vetítem ki rá, remélem, hogy holnapra elmúlik ez az érzés. De én sosem csalnám meg őt. Még azt sem szeretem, amikor az egyik fiú barátom átjön valamiért és kettesben vagyunk a szobában.

2013. jan. 23. 18:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem önámítás, igenis léteznek normális párok, akik maximálisan hűségesek és soha sem csalnák meg egymást.
2013. jan. 23. 18:47
 20/20 anonim ***** válasza:

15! Tökéletesen leírta és a folytatásként is ( 17 ).

Az emberek folyamatosan változnak. Ehhez a körülményeket is hozzávesszük, melyek szintén változnak. Minden hatással van egy párkapcsolatra.

Én örülök, hogy mindenki ilyen optimista. Én sajnos a realitás talaján állok. A környezetemben lassan nem találok olyan párt aki nem vált el. Én lettem az utolsó. Bár azt hiszem a válaszolók között nem igen volt senki hosszabb kapcsolatban. A kapcsolatért tényleg tenni kell! Ezt is jól leírta a srác, 30 éves létére.

2013. jan. 23. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!