Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért forog a legtöbb ember élete a párkapcsolatok körül?
Figyelt kérdés
Vagy a szex illetve ezek kombinációi körül. Miért van az, hogy a legtöbb embernek ez írányítja az egész életét? Szerintem ez olyan kiábrándító és unalmas. Főleg amikor a logikus gondolkodás utolsó szikrája is elhagy valakit a párkapcsolat téma miatt, megalázza magát stb, és ezt a társadalom teljesen természetesnek veszi...2013. febr. 17. 22:03
1/19 anonim válasza:
őszintén szólva szoktam erre gondolni én is, de nem találtam még választ
3/19 anonim válasza:
vagyis erre bocs xD fáradt vagyok
5/19 anonim válasza:
A legtöbb ember élete a pénz körül forog, utána jön a sör, és a harmadik a szex már megbocsáss.
6/19 A kérdező kommentje:
Mondtam én azt, hogy akinek nem forog az élete ekörül az remete? Nem. Szóval az nem jó válasz, hogy az ember társas lény, mert ez nyilvánvaló, de vannak fokozatok.
2013. febr. 17. 22:07
7/19 anonim válasza:
Igen, nagyon érdekes kérdés. Rengeteg ilyen önsajnáltató-szenvedő van itt, aki olyanokat ír, hogy nem lehet boldog, mert hogy nincs párkapcsolata. Nem értem, komolyan.
9/19 anonim válasza:
múltkor beszélgettem erről pár ismerősömmel (fiúk,lányok vegyesen) és mi abban állapodtunk meg,hogy azért mert mindenhonnan az folyik,hogy csak párkapcsolatban lehetsz boldog. már gyerekkorban belénk sulykolják, lásd disney mesék.
10/19 anonim válasza:
Ez engem nagyon foglalkoztat. Az nekem evidens, hogy az ember alapvetően társas lény. Fiatalon könnyen veszi, ha nincs társa. Bár ha itt hallgatózol, hallhatod, hogy nem minden fiatal van ezzel így. Sajnos sok ittlévő embernek a társ kimerül a szexkapcsolatban. Egyszer kellene belegondolni, hogy mindenki megöregszik, és akkor bizony nagyon jó lenne egy vele együtt szeretetben megöregedett társ, akire az egész életében számíthatott, támaszkodhatott rá. Lesz az is, hogy egy idő után a fiúknak keresni kell a szerszámot, ha pisilni akarnak. Akkor lesz szükségük a társra., de az igazi társ csak abból lesz, akivel leélte az életét. Nem lehet mélyebben belebonyolódni ebbe, mer itt kevés a hely az átfogóbb megbeszélésre, és ha tovább folytatom , nem csak a piros pacsit, de még a számítógépet is rám fogják csapni egyesek. legalább is ez a tapasztalatom. Valahogy hiányzik a társ, de ritkán a tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!