Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ember vagyok? Belepusztulok a gondolatba is, hogy r. banc lennék. (többi lent, légyszi)
Lány vagyok. Félénk, visszahúzódó, (elvileg) egész szép, és tényleg jókislány vagyok, hazudni se tudok, mindent lelkemre veszek.
Kicsit több, mint fél éve van barátom (elsö), és szeret(t)em. Múlt hétvégén vette el a szüzességem. Hétvégente tudunk csak találkozni.
Viszont ezen a héten találkoztam egy sráccal, eddig életemben 2-szer láttam, és szerintem totál belezúgtam, és biztos forrásból tudom, hogy ö is oda van értem.
Ma találkoztam a barátommal, és egyböl észrevette, hogy valami nincs rendben. Azt mondtam, szomorú vagyok, mert holnap megyek el 10 napra síelni, és hiányozni fog (és ez igaz is). Amikor meg elköszöntünk, nem is mondtam neki, hogy szeretem, pedig én mindig mondom... Alig bírtam ki, hogy ne sírjam el magam :(
És most gyötör a lelkiismeret, nem tudom, mit csináljak... Én tényleg szeretem, csak már nem tudom, kit...
R.banc vagyok?? Hogy lehet ezt a helyzetet úgy kezelni, hogy a lehetö legjobban jöjjek ki? Ezt már most nem bírom elviselni... :(
Segítsetek!!
Ez sehogy sem jön ki jól. Légy egyenes velük és válassz, különben a két szék közül a padlóra esel.
22l
hát, ha a másik pasival nem fogsz semmit csinálni, amíg együtt vagy a mostanival, akkor nem vagy r.banc.
viszont tisztáznod kéne magadban az érzéseidet, ez a 10 napos síelés szerintem jó lesz rá, át tudod gondolni, hogy mi legyen. a lényeg, hogy válassz és ne égesd két végéről a gyertyát
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!