Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja jó sok ember azt, hogy a pároknak 100%-ban egyezniük kell kívül, belül?
Tehát arra gondolok, hogy az egyik fél kicsit túlsúlyos a másik fél normális alakú soványabb, az öltözködési stílusok is különbözik kissé, a zenei stílusok is és az egyik beszédesebb, mint a másik.
Szerintem egy olyan párkapcsolatban a legjobb lenni, ahol mindkét fél kiegészíti egymást jó tulajdonságokkal.
Én azért gondolom így, mert az előző barátom mindenben az ellentétem volt, kívül-belül. és nem működött, nagyon nem. Évekig együtt voltunk, de mindig volt bennem mélyen valami negatív érzés, egyfajta szorongás vagy nem is tudom minek nevezzem, ami ezekből az ellentétekből adódott.
A mostani barátom ezzel szemben gyakorlatilag mindenben olyan, mint én (persze nem 100%-ban azért, de a legtöbb dologban hasonlítunk), és nagyon felszabadultnak érzem magam mellette, boldognak, és vele mindent meg tudunk beszélni, nem kell folyton veszekedni, ő is lazán veszi a dolgokat...stb
de biztos vannak olyan emberek, akiknek magukkal ellentétes párra van szükségük, én nm ilyen vagyok, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!