Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is "gáz", ha az ember a párját nem a keresztnevén szólítja?
Ismerkedés fázisában vagyok egy sráccal. 28 éves lesz hamarosan a srác és valahogy feljött a szó arról,hogy ki,hogy szokta a párját egy kapcsolatban szólítani. mondtam,hogy ez elég változó,és ő meg mondta,hogy mért,nem a keresztnevém hívom az aktuális párom? Hát mondtam,hogy nem,mert az valahogy nem olyan természetesen jön a számra,mint az,hogy kicsim,szívem és társai.(persze cicámozni,meg babázni nem szoktam senkit és azt én is utálom,de a többi szerintem kedves megszólítás,ha már a szerelmünkről van szó)
Ő meg szinte kategorikusan kijelentette,hogy ő tuti kikérné magának,ha őt egy nő lekicsimezné,mert neki van rendes neve is!
Hát elég fura ez nekem. És ha lesz köztünk kapcsolat,akkor majd sosem lehet drágámnak hívni,mindig csak ő lesz az XY? Hát nekem ez fura.
Veletek is volt ilyen? hogy kezeltétek?
én mindig a keresztnevén hívom a barátomat, nem vagyok becézgetős, férfit pláne fura lenne..
azt szeretem ha ő becéz, de max. kicsi,baba ennyi.
hát nyilván társaságben más a helyzet,ott senki nem nyuszikázza,meg cicamicázza a másikat jobb esetben!
Na otthon,vagy mikor kettesben vagyunk,hát hadd ne kelljen már Béláznom (nem az a neve,csak példa volt :)),mikor sokkal személyesebb,kedvesebb egy kedves becézés!
Bár hát nyilván tiszteletben kell tartani a másik kérését,de azt sajna nem tudnám garantálni,hogy egy "szivem" sosem csúszna ki a számon. Meg amúgy nem hívtam minden pasimat drágámnak,vagy kicsimnek,vagy mittudomén. Mert mindre illet a sok becézés közül valamelyik.
Szóval hát nem tudom.Én akkor szoktam a páromat a keresztnevén szólítani,ha pl vita van.
én nem értem ennek a srácnak mi is a baja?
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!