Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ember vagyok? Belepusztulok a gondolatba is, hogy r. banc lennék. (többi lent, légyszi)
Lány vagyok. Félénk, visszahúzódó, (elvileg) egész szép, és tényleg jókislány vagyok, hazudni se tudok, mindent lelkemre veszek.
Kicsit több, mint fél éve van barátom (elsö), és szeret(t)em. Múlt hétvégén vette el a szüzességem. Hétvégente tudunk csak találkozni.
Viszont ezen a héten találkoztam egy sráccal, eddig életemben 2-szer láttam, és szerintem totál belezúgtam, és biztos forrásból tudom, hogy ö is oda van értem.
Ma találkoztam a barátommal, és egyböl észrevette, hogy valami nincs rendben. Azt mondtam, szomorú vagyok, mert holnap megyek el 10 napra síelni, és hiányozni fog (és ez igaz is). Amikor meg elköszöntünk, nem is mondtam neki, hogy szeretem, pedig én mindig mondom... Alig bírtam ki, hogy ne sírjam el magam :(
És most gyötör a lelkiismeret, nem tudom, mit csináljak... Én tényleg szeretem, csak már nem tudom, kit...
R.banc vagyok?? Hogy lehet ezt a helyzetet úgy kezelni, hogy a lehetö legjobban jöjjek ki? Ezt már most nem bírom elviselni... :(
Segítsetek!!
köszönöm a válaszokat
csak az a baj, hogy tényleg mindketten hiányozni fognak :(
és tudom, hogy választanom kell, az meg se fordult a fejemben, hogy esetleg egyszerre legyek mindkettöjükkel, és mindkettöjüknek el fogom mondani mi a szitu, akárhogy döntök, de az zavar, hogy én nem ilyen vagyok... egy hete még csak a barátom létezett a rózsaszín kis világomban, aztán hirtelen minden összezavarodott...pedig eddig tökéletes volt
fogalmam sincs, hogy döntsek, ezért tettem fel a kérdést :(
és mégegyszer köszönöm, hogy válaszoltatok
szerintem ne adj fel egy biztos kapcsolatot valami bizonytalanért, hiszen azt a másikat még nem is ismered, nem tudod, hogy mik a szándékai, lehet, hogy csak pár alkalomra kellesz neki. szerintem azon gondolkodj, hogy megérné-e az, hogy vége legyen a mostani kapcsolatodnak egy futó kapcsolatért?
(lehet, hogy nem futó lenne, de ezt előre nem tudhatod, így számolni kell ezzel a kockázattal is)
24/F
tudom, de valahol az is benne van, hogy ha nem tudom ÚGY szeretni, akkor nincs sok értelme sajnos... :(
és pont ez a baj...már azt se tudom, kit szeretek
szakítani akartam, de megelözött.... de megbántam :( a másik srácot azóta nem is láttam, és nem is érdekel
lassan 3 hónapja, és nem tudom, mit kezdjek magammal :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!