Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért forog a legtöbb ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért forog a legtöbb ember élete a párkapcsolatok körül?

Figyelt kérdés
Vagy a szex illetve ezek kombinációi körül. Miért van az, hogy a legtöbb embernek ez írányítja az egész életét? Szerintem ez olyan kiábrándító és unalmas. Főleg amikor a logikus gondolkodás utolsó szikrája is elhagy valakit a párkapcsolat téma miatt, megalázza magát stb, és ezt a társadalom teljesen természetesnek veszi...

2013. febr. 17. 22:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Általában azok körül a dolgok körül forog az életünk, amiket fontosaknak tartunk és kiemelten foglalkozunk azokkal, amikkel valami probléma van az életünkben, vagy amit ezek közül hiányolunk. Vagy éppen ellenkezőleg, amikben valamiért sikeresek vagyunk. Ezek általában az egészség, az anyagiak, karrier, az emberi kapcsolatok (párkapcsolat, család).
2013. febr. 17. 22:47
 12/19 A kérdező kommentje:
22:35 ez mind természetes, szerintem az nem a normális amikor valakinek CSAK ekörül forog az élete vagy elveszíti a józan eszét.
2013. febr. 17. 22:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy vannak azért olyanok is mint Te, akinek nem a szex az elsődleges az életben. A szex is csak akkor lehet normális, ha az egyén élete normális kerékvágásban halad.
2013. febr. 17. 23:00
 14/19 A kérdező kommentje:
De nekem a párkapcsolat sem elsődleges. Nem mondom, hogy elutasítom, de nem is teperek érte. És ha van, akkor sem adom fel saját magam.
2013. febr. 17. 23:04
 15/19 anonim ***** válasza:

Végre egy egészséges gondolkodású kérdező. Csak maradj is meg ilyennek.

(Kicsit elég volt már az önsajnáltató, "18 évesen még nincs senkim, nem is lesz, már túl öreg/csúnya/alacsony/magas/szegény/gazdag/vézna/kövér vagyok hozzá brühühü" kérdezőkből, pont azért nem találnak senkit mert túlságosan, görcsösen akarják - mintha egy szőnyeget akarnának felcsavarni de lelépni róla nem hajlandóak)

2013. febr. 18. 01:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Mindig emlékeztetnem kell magam, hogy én nem is akarok kapcsolatot, csak a világ olyan, hogy rosszul kell éreznem magam, ha nincs.

Alapvetően utálom a kapcsolatokat, sosem tepernék érte, hogy legyen.

Csak néha belefutok olyan konkrét személyekbe, akik miatt mérlegelek, és úgy döntök, hogy miatta megéri feladni még a saját fantasztikus társaságomat is :D

22/F

2013. febr. 18. 08:18
 17/19 anonim ***** válasza:

"De nekem a párkapcsolat sem elsődleges."

Na és? Nekem pl. a karrier nem elsődleges, unalmas és kiábrándító lenne, ha csak a munkámnak kéne élni. Másoknak meg pont ez a fontos. Van, aki családcentrikus, van, aki a hobbijának él, van, aki kicsit egészségmániás, van, akinek a barátai a minden, van, aki önmegvalósít ezerrel. A társadalom ezeket mind természetesnek veszi, ha jobban megfigyeljük. Csak egy pár szőrszálhasogató ember akad ki ilyesmin.

Szerencsére változatos a világ, nem egy kaptafára készültünk mi, emberek.

Minden téren vannak szélsőségek is, amiket már nehezebben lehet tolerálni, de általában véve csak arról van szó, hogy az embereknek nem egyforma az értékrendjük és néhányan "nem normálisnak" bélyegzik meg, akinek az értékrendje nem egyezik meg az övével. Ez már inkább baj.

2013. febr. 18. 13:51
 18/19 A kérdező kommentje:
Miért szerinted az normális amit egyesek csinálnak párkapcsolat címén? Fiúkák akik megőrülnék mert nincs szex, lányok akik "egyedül fognak meghalni" mert 16 évesen még nincs párjuk, "üt, ver, rúg, megerőszakol a férjem, de annyira szeretem szerintetek vele maradjak", "öngyi leszek ha elhagysz", egész stratégiák/könyvek/parfümök/iskolák csak azért hogy kifogjanak valakit, "ha beledöglesz, akkor is belém fogsz szeretni mert én azt akarom", szakítottunk=világvége, szerelmes vagyok= világvége, másba szerelmes=világvége.... Nem a normális párkapcsolatközpontúsággal van a bajom. Igazad van, én például karrierközpontú vagyok de nem leszek öngyi ha nem jön össze, és nem vesztem el benne a józan eszem vagy a méltóságom.
2013. febr. 18. 13:59
 19/19 A kérdező kommentje:
És abban tévedsz, hogy a társadalom természetesnek veszi: legtöbbször egyszerűen nincs is olyan fogalom a szótárukban, egyszerűen nem létezik olyan, hogy valaki nem akar kapcsolatot vagy nem fontos neki. Nem fogadják el az emberek azt ami nem a megszokott.
2013. febr. 18. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!