Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért sérülnek inkább a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért sérülnek inkább a nők párkapcsolatok terén (elhagyás csak szex kell a fiúnak stb), mert a nők nem állnak le olyan pasikkal, aki nem tetszik nekik eléggé?

Figyelt kérdés

Kopp Mária kutatásaiból tudjuk, hogy egy férfinak a kapcsolat megléte egy nőnek a kapcsolat minősége a fontosabb.

Szóval egy férfi akkor is összejön egy nővel ha az nem tetszik neki annyira, míg egy nő csak akkor jön össze egy fiúval ha az mindenbe stimmel. Azaz míg egy pasi leáll esetleg egy olyan nővel aki önbizalom hiányos csúnyább és ezért kisebb az esély a megcsalásra. Addig a nők nem fognak egy önbizalom hiányos gyengébb csúnyább pasival leállni, aki esetleg nem csalná meg őket stb

2013. febr. 21. 16:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
47%
Jól látod az igazságot cimbora!
2013. febr. 21. 16:39
 2/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy oltári nagy általánosítás!

A pasi és a nő is sérülhet ugyanúgy, és ugyanúgy egyik sem sérülhet annyira, Amelyik fél jobban szerette a másikat és bízott benne, fontosabb volt neki az nehezebben dolgozza fel ha otthagyja a párja.

3/21 anonim ***** válasza:
Nalam ez igaz!
 4/21 anonim ***** válasza:

Szerintem is általánosítás.

Az a nő végzett egy kutatást és?? sokan végezhetnek még kutatást és máshogy is elsülhet, szerintem ezt így kijelenteni ostobaság!

25/L

2013. febr. 21. 16:41
 5/21 A kérdező kommentje:

2 es én beszélgettem nőkkel is férfiakkal is.

Nőknél a legnagyobb baj az volt legtöbbször, hogy elhagyott meg megcsalt, meg csak szex kellett stb stb. A férfiak mindig azt mondták, első randin ott hagyott, nem akart engem stb

2013. febr. 21. 16:43
 6/21 A kérdező kommentje:
4 es ezek tudományosan megalapozott bizonyítékon alapuló statisztikai kutatások voltak, ha akarod elküldöm a tanulmányt
2013. febr. 21. 16:44
 7/21 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

De amit írsz az sem helytálló teljesen!

A pasit még a randin hagyják, el a nőknél ez meg már kapcsolat alatt történik mikor már együtt vannak.

Lényeg h akinél már vannak erősebb érzelmek akár előbb akár utóbb, annak a nehezebb.

2013. febr. 21. 16:45
 8/21 anonim ***** válasza:

Kösz de nem kell a tanulmány.

Amit látok az ismerőseimnél, a körülöttem élőknél a több 1000 embernél akik közt élek és amit személyesen tapasztaltam nekem az a lényeg, nem pedig az hogy valakinek a kutatásai...

De mindenkinek megvan a saját véleménye, ha te így gondolod, akkor így gondolod ennyi.

Én nem.

2013. febr. 21. 16:46
 9/21 A kérdező kommentje:

Az a nő csak hogy tudjuk kiről van szó :)

[link]

2013. febr. 21. 16:47
 10/21 anonim ***** válasza:
Tény,hogy én csakis olyannal foglalkoztam,aki bejött,tetszett,és akartam.Aki elsõ látásra nem tetszett annak veszett ügye volt.Természetesen mivel érzelmekrõl volt szó,mindig sérûltem én szívtam a keményebbet,mert a srácok valahogy jobban elvoltak.
2013. febr. 21. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!