Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért sérülnek inkább a nők párkapcsolatok terén
(elhagyás csak szex kell a fiúnak stb), mert a nők nem
állnak le olyan pasikkal, aki nem tetszik nekik eléggé?
Figyelt kérdés
Kopp Mária kutatásaiból tudjuk, hogy egy férfinak a kapcsolat megléte egy nőnek a kapcsolat minősége a fontosabb.
Szóval egy férfi akkor is összejön egy nővel ha az nem tetszik neki annyira, míg egy nő csak akkor jön össze egy fiúval ha az mindenbe stimmel. Azaz míg egy pasi leáll esetleg egy olyan nővel aki önbizalom hiányos csúnyább és ezért kisebb az esély a megcsalásra. Addig a nők nem fognak egy önbizalom hiányos gyengébb csúnyább pasival leállni, aki esetleg nem csalná meg őket stb
A nők érzelmesebbek ez azért van és inkább rámegy egy olyan pasira, aki szexuálisan szuper meg mindenhogy és ezzel vállalják, hogy a pasi hamar továbbáll, de egy pasi nem mer komoly kapcsolatot kezdeni egy CKM szintű cicababával, oda se mer menni hozzá és inkább odamegy egy duci önbizalom hiányos nőhöz, aki nagyobb ESÉLLYEL marad meg nála
2013. febr. 21. 16:55
12/21 A kérdező kommentje:
Nem általánosítok, csak az átlagot mondom, többséget
2013. febr. 21. 16:56
13/21 anonim válasza:
Az én részemről igaz. Csak olyannal kezdek kapcsolatot akivel minden stimmel különben mi értelme lenne? Megpróbálom pl egy olyannal aki nem tetszik és néhány hét múlva eljön az amiről eddig is tudtam,hogy befog következni...otthagyom. Ez pedig senkinek nem jó....neki sem mert azt hiszi majd,hogy csak kihasználtam és nekem sem mert nem szeretek megbántani embereket.
2013. febr. 21. 16:57
14/21 anonim válasza:
Az embereknek a tökéletesség kell sajnos.
2013. febr. 21. 17:55
15/21 anonim válasza:
Az én első szerelmem alacsony volt, kopaszodó, pocakos, idősebb, ráadásul szegény is (még mielőbb bárki felvetné, hogy biztos a pénz...). Ebben a kapcsolatban szereztem a legtöbb sérülést.
Most a párom tetszik külsőre is, belsőre is és nem is önbizalomhiányos. Tőle meg már évek óta annyi törődést, szeretetet, gondoskodást kapok, mint még soha.
Még valami? :D
2013. febr. 21. 19:05
16/21 anonim válasza:
Hát persze, mert aki jól néz ki azok csak az igazán jóarc, ultrakedves, extrapoénos valakik. Hurrá.
2013. febr. 21. 19:33
17/21 anonim válasza:
Xenophilius, nem feltétlenül, de attól, hogy valaki ronda, még nem biztos, hogy jó arc és az sem biztos, hogy aki nem ronda, az egy szemét alak, vagy aki önbizalomhiányos, az nem biztos, hogy jobban tud szeretni, mint aki magabiztos, stb. Nem mindig a külső adottságoktól és az önbizalomtól függ, hogy ki milyen ember sem pozitív, sem negatív értelemben.
2013. febr. 21. 19:44
18/21 anonim válasza:
De azért persze többségében a "szépek" a hiperjóarcok meg az ultrajófejek meg nagyonkedvesek a többi pozitív dolog, nemde? :D
2013. febr. 21. 19:50
19/21 anonim válasza:
Az első szerelmem is hiperjó arc volt az elején, habár nem volt a legjóképűbb. Legalábbis én hiperjó arcnak láttam. Aztán meg olyan lelkiállapotban kerültem ki abból a kapcsolatból, amit senkinek nem kívánok. Úgyhogy csak azt mondom, hogy nem feltétlenül ezen múlik.
2013. febr. 21. 19:54
20/21 anonim válasza:
Valami szabályszerűség csak van... Kell, hogy legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!