Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furi a fiú aki tetszik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
bevallotta, hogy tetszem neki, egy hétre rá csak barátilag szeret :o
mit tegyek???
tök sokat vagyunk együtt, mármint én, Viki (LB-m) és Zsolti(a fiú)
2013. febr. 20. 19:02
1/5 anonim válasza:
ez eleg furi... kerdezd meg mit is akar. am nem lehet h azert mondta a barátos cuccot mert egy hétig nem reagaltal?
2/5 anonim válasza:
jujj ha csak hármasban vagytok együtt az tényleg csak barátság kicsiszivem
egy fiú mindig más négyszemközt, ahogy egy lány is, nem direkt, nem megjátsza magát csak más szituáció mást hoz ki az emberből
3/5 A kérdező kommentje:
hát úgy nagyjából reagáltam, én akkor voltam furi, és nem mertem vele belélni, csak a Viki volt a ,,postagalamb''
2013. febr. 20. 19:08
4/5 anonim válasza:
hány éves vagy drága ?
amúgy a kapcsolat két személy KETTŐ te meg ő, az LB nem fér bele, postgalamb, beszélj vele, legyél nagylány
5/5 A kérdező kommentje:
13 vagyok, fogok vele beszélni 4 szem közt, de mit mondjak neki???
2013. febr. 20. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!