Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú hogyan mutatja ki egy csajnak hogy tetszik neki anélkül hogy ciki legyen? Hogyan alakulnak ki a kapcsolatok a legelején?
Első: Itt annyi a probléma hogy nem merem:P Valahogy úgy kéne hogy ne legyen ciki, feltűnő.
Második: Hát ha közvetlen elmondom, biztos. De én nem értek hozzá, örülnék minnél több tanácsnak:(
Harmadik: Köszi, ezt mondhatni hasznos válasznak:)
#1 vagyok:
Miért lenne ciki, mert tetszik neked egy lány?
Ha gyáva vagy kimondani amit érzel, akkor soha nem lesz senkid, és ott fogod találni magad a halálos ágyadon 80 évesen, hogy nincs senkid.
21:11
Túlzásba is lehet azt vinni. Én mindkét végletet csináltam, "megjátszani magam", meg túl gyorsan, túl sokat a másikra zúdítani. Finoman kell ezt adagolni. Én se tudnék mit kezdeni egy vadidegen csajjal, aki odajön, hogy szeret. Túl nagy sokk lenne, ahogy fordítva is.
#5. Az a baj hogy ha nem jövök be neki, mindenkinek elmondja.
Meg hát gondold el. Beállítok hozzá:
- Há' csá gyere már egy randira annyira tetszel.
- Okésh' megyek már.
Na, csak nem így alakulnak ki a kapcsolatok? Vagy mégis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!