Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen számotokra az ideális barátnő?
Legyen cuki, ugyan akkor még is nő. Lehessen vele szórakozni, viccelni, szivatni. Komolyan komolytalanul élni. Kb azok is jók amiket felsoroltál, bár a házimunkát meglehet osztani, a főzést is, a támogatásnak is kölcsönösnek kell lennie. Kiállni meg nem kell értem, azt nekem kell. Felőlem lehet lusta, szétszort majd összeszedem.
Ki nem állhatom a csücsörítős, ostba, visítozós, "minden héten új pasi" lányokat.
ha egy lány tud ütni fözni az számomra jo, mert én gasztronómiai analfabéta vagyok. de ez nálam nem szempont egyáltalán.
számomra a nő az lehet akármilyen k*rva is akár
csak hüséges legyen hozzám... na meg legyen humora és viseljen el engem ugyanannyira amennyire én is őt :)
Legyen mély értelem benne, hogy tudjak vele filozofálni:) Ezen kívül laza is hogy eltudjak vele hülyéskedni mint ha egy haverom lenne, viszont szexben meg hajtson uralma alá:P
A hisztit nem bírom, de vannak olyan csajok akiknél ez szerencsére nincs jelen egyáltalán, ez is a mély értelemmel jár, végülis énse hisztizek sose:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!