Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-20 éves fiúknál igaz, hogy az ideális barátnő ilyen?
Figyelt kérdés
aki olyan mintha a haverod lenne, lehet vele hülyülni, viccelődni, de tud komoly is lenni?:)
még valami kiegészítés?:D
17/L
2012. ápr. 7. 17:20
1/8 anonim válasza:
hát nemcsak a 15-20 éves korosztályra igaz. hanem mindenkire. de a lányok is ilyen fiúra vágynak.
2/8 anonim válasza:
Lágyon számomra vonzó külsőleg és ne állom világba éljen hanem legyen reális világnézete ...
3/8 anonim válasza:
Nálam nem ilyen, vagyis csak részben. Isten ments, hogy olyan legyen mint a haverom. Viccelődni mindenképp szeretek vele (csak az én alpári napló paraszt vicceimet kevesen tolerálják :D), de ezen kívül legyen igazi NŐ, nőies a maximumig, ne haverként tekintsek rá, hanem mint egy igazi NŐRE. Nézzen ki maximálisan, nem fontos, hogy okos legyen, de lehessen vele beszélgetni, értékelje a f*szságaimat és legyen hűséges. Vannak olyan dolgok, amiket el kell fogadnia, azokat fogadja el és ne hisztizzen. Valamint ne akarjon naponta a szüleihez vagy ismerőseihez ráncigálni.
4/8 anonim válasza:
Hires szexologus mondta, hogy igazi szerelem eseten a parod nem lehet a legjobb baratod. Azert vannak a baratnok es baratok, hogy veluk beszelgess bizonyos temakrol es nem a pasiddal/csajoddal...barki akarmit mondjon, de biztos nem esne jol neked, ha a pasid baratkent elkezdene arrol beszelni, hogy hu de jo csaj ez az xy, micsoda mellei vannak...mert annak ellenere, hogy a csaja vagy, meg leteznek szexi nok, akiket megnez, s szerintem biztos nem szeretned ezt hallani tole...szoval szerintem olyan nem letezik, hogy a pasid a legjobb haverod, vagy ha letezik, akkor biztos neha kellemetlen bizonyos dolgokrol a beszelgetes...aztan most itt ellenkezhettek, de nekem ez a velemenyem
5/8 A kérdező kommentje:
utolsó, én nem ilyenre gondoltam, hanem természetesen vannak határok :D
2012. ápr. 7. 17:32
6/8 $ € válasza:
Az ideális barátnő olyan, hogyha ránézek, akkor lerobban a farkam.
A hülyülést, viccelődést elintézem a haverokkal.
7/8 anonim válasza:
Vegyél autót. olyan mint a barátnő.
8/8 anonim válasza:
Neeeem ha igazán szereti a fiú a csajt, akkor nem is hasoníltható haverhoz vagy baráthoz. Egészen más. Ezen kívül mindennel hajszálpontosan egyet értek. Lehessen vele hülyülni, de legyen komoly is. De a hülyülés nem is úgy megy mint 1 haverral. Ha igen akk problem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!