Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Milyen számotokra az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen számotokra az ideális barátnő?

Figyelt kérdés
Mik azok a tulajdonságok amiket elvártok egy leendő feleségtől? :) Pl legyen házias, jó szakács, támogasson benneteket, kiálljon értetek, stb. Illetve mik azok a tulajdonságok, amiket ki nem állhattok? Nem hisztire gondolok (mert minden lánynál előfordul), inkább személyiség formákra, mint pl lustácskább, szétszórt, stb.

2013. márc. 8. 09:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Legyen határozott, nyitott és kíváncsi típus és az már kezdetektől fogva jó, ha együtt tudunk ökörködni is, mintha jó haverok, barátok lennénk és heccelnénk egymást, de komoly dolgokról is tudunk filózni, leülni egy pohár borral és merengeni. Na meg az a szerelmi szál. Igazából ennyi. Külsőre nincs ideálom, mert eddig már ahány lány, annyiféle megjelenés...

Nekem mindegy, hogy tud-e főzni, ha nem, az sem baj, de én imádok, szóval mondjuk ha nem idegenkedik attól, hogy a kísérletezés, a konyharobbantás is lehet közös program, az a legjobb. :)

Mivel én is kreatív és bohém-forma vagyok és spontán, szeretném, ha a barátnőm is efféle volna. Már kicsit unalmas éjjel kettőkor egyedül elindulni sétálni a budai utcákon és "felfedezni", szóval jó lenne, ha valaki felhívna éjszaka vagy hajnalban, hogy menjünk túrázni vagy hétvégén a szomszéd városba csavarogni. Sőt, tök jó lenne, ha folyton licitálnánk, ki tud mindig újabb, érdekesebb ötlettel előállni, hova stoppoljunk legközelebb, merre menjünk, vagy otthon milyen új dolgot játsszunk (kártya, társas, gépen, mittomén).

Amit viszont utálok, az az, amikor valaki kiemeli az anyagiakat. Mert ingyen vagy pár száz forintból is lehet olyan közös élményeket, programokat kihozni, hogy pföh. És most nem az igénytelen utolsó sarki kocsmázásra gondoltam. :D

Na meg még valami... számomra a párkapcsolat nem azt jelenti, hogy attól kezdve másra rá sem nézünk. Ilyen szempontból bírtam exemet, közösen meg tudtuk beszélni, hogy X vagy Y jól néz ki vagy nem helyes. Nem azt jelenti a nyitottság, hogy rögtön mindenkit megmászunk, ha nem fogjuk egymás kezét, csak nem feszengünk ezen. Néha én is szeretek flörtölgetni másokkal, de attól még szeretem a páromat, hozzá ragaszkodom és kész. És nem szoktam haragudni (régen sem tettem), ha a volt barátnőm szemezett valakivel vagy neadjisten összecsókolóztak. Attól még szerettük egymást, kitartottunk egymás mellett, csak nem feszengtünk.

2013. márc. 10. 22:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Ideális barátnő az én barátnőm. fél és 19 vagyok. Megérte várnom rá és nem pedig belemenni más kapcsolatba

Alkatilag szép, karcsú, félfejjel alacsonyabb.

De a belső: vicces, nagyon kedves, szeretgetni való, okos, tud sütni-főzni, egyben egymás legjobb barátja vagyunk, nem érdekli a reggeli külsőm, azért szeret aki vagyok, tud komoly-komolytalan lenni, nem finnyás, hisztis, ha +18as helyekre nyúlok, egyszer nem veszi el a kezem, és még nagyon sok minden. (17/l)

2013. márc. 10. 22:31
 13/15 anonim ***** válasza:
első, te vagy az én emberem.. :D
2013. márc. 10. 23:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Sokáig kerestem én is, hogy mik azok a tulajdonságok, ami egy pasinak tetszik egy lányban, és mi az amit ki nem állhatnak. Megtanultam sütni, főzni, nem vagyok egy lángész, de tanulok, hozzá tudok szólni bármi témához, ha pedig úgy adódik, hogy nem.. nem csacsogok össze vissza, mint egy hülye. Ápolt vagyok, csinos, de nem kihívó.. Költök fodrászra, kozmetikusra, körmösre. Nem vagyok Barbie baba. Szóval nem volt problémám sosem a párválasztásban, tetszem a pasiknak. Viszont ami engem bosszant, hogy bármikor elmentünk szórakozni baráti társasággal, minden alkalommal megtörtént, hogy a szórakozóhelyre ha bejött egy hosszú lábú miniszoknyás lány (még ha ribi fajta is) az összes srác megfordult utána, és elkezdett "hmmmmmmm"-zni, és csorgatni a nyálát. Akkor meg mi a fenének nekik ez a sok igény, hogy ilyen legyen a csaj, meg olyan, mikor elég egy hosszú comb látványa, és borul minden?? Sajnos a lábamat nem tudom lecseréltetni.. fejre is állhatok, sosem leszek "jó nő".
2013. márc. 11. 09:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Legyen szeretetes, ŐSZINTE, érzékeny, inteligens, hűséges maximálisan. NE legyen durva, ne bántson soha szándékosan. Kb ennyi :D Kinézet az nagyon másodlagos deeee ha már arról beszélünk akkor... Legyen egyszerűen szép és nőies :D Ne legyen magas, ne legyen vékony, és a szemszíne barna, vagy kék legyen :) Semmiképp se szürke vagy sárga.
2013. ápr. 12. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!