Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nehezítette meg a párkapcsolatok kialakítását, és magánszféra meglétét a sok kommunikációs médium, és a közösségi internetes oldalak?
Egyszerűbben:Sok helyen vannak a magán dolgaink adatszerűen kezelve,kiírva,kimondva.Akár telefonon,különböző adatlapokon,pl.myvip,facebook,hotdog stb.És az ismerkedés rövidebb,és felszínesebb ezek miatt?
A személyes ismerkedések is sokszor facebookon folytatódnak...
meg kell tanulni helyesen használni ezeket az oldalakat, hogy lehetőségek legyenek a számunkra, és ne ellehetetlenítsék a hétköznapjainkat, vagy akár veszélybe sodorjanak
ha nem alakult még ezek használatának a kultúrája, akkor a használatuk mindig a legfiatalabbakra nézve kockázatos
akinek már érettebb személyisége van, és megszilárdult értékrendje, az kell, hogy tudja használni ezeket az oldalakat, tehát nem sodródik csak bennük az árral
ez is nézőpont kérdése
pl a kerék. amióta feltalálták messzebbre eljutunk, de több a halott
Albert Einstein is csak jót akart az atomenergia hasznosításával...
Azért így fogalmaztam meg a kérdést,hogy egy értelmi szintet meg üssön az,aki ide ír.
Most már van az a generáció,akik a facebookon élik az életüket,ha egy kicsit nagyobb levegőt vesznek,azt is kiírják...Ők azért elég befolyásolhatóak és mint általában a tinik,nem a jó példát veszik észre.
Egy ideje egyedülálló vagyok megint.Sok évig voltam ugyanazzal a nővel és úgy látszik lemaradtam.
Mindenhol társkeresőn rengeteg adatot kérnek,ne hogy kérdeznie kelljen a nőnek.Élőben is minél rövidebb idő alatt akarnak minden fontosabbat megtudni...
Azt már nem is említem,mennyire közkedveltek lettek a ribancok,hála a tvnek.
engem nem érdekel,mi van az oldalán,akkor is megkérdezem élőben,ha érdekel a másik.:D vagy beszélek vele részletesebben. pl "te is szereted az xyz(műsor)-t? tegnap pont adták a tv-ben. ki a kedvencen/melyik a legjobb rész,stb.." Nem zavartatom magam. Nem hiszem,hogy égő lenne egy olyannál,akit ismerek egy ideje személyesen.
Az ismerkedést meg az ilyesmit tényleg nehezíti,de a huszonévesek körében és az attól idősebb generációknál nem vészes. Inkább a tizenévesek,korombeliek vannak rosszabb helyzetben.:) Az pedig nem tud érdekelni,ha valaki látja,hány éves vagyok,melyik városban lakom,esetleg hol tanulok. Aki ismer,az amúgy is tudja,aki nem,anbak semmitmondó ennyi infó. Az meg,ha kint van,hogy kapcsolatban,ugyanez a kategória.:)
Az a gáz,mikor valaki fél életét ezeken a sz.rokon tölti,de szerencsére akiket én ismerek,talán ha 3 ilyen van. Azok meg ìgy jártak.:D
16/L
Szerintem nem. Bár nekem a facebookom inkább munkához optimalizált, minimális személyes adattal. És nem is ott ismerkedem.
Ezek az oldalak csak egy lehetőséget biztosítanak, amivel nem muszáj élni. Ha valaki mégis él vele, az az ő saját döntése. Szerintem.
autót is lehet közlekedési eszköznek használni, meg fegyvernek ha 100km/h belehajtasz vele a tömegbe.
Egyszerű a helyzet. Nem kell hagyni hogy fb-n meg más netes online módon folytatódjon a beszélgetés.
Ahogy írod, ezek médiumok, tehát közvetítők. Olyan helyekre is beléptek, ahol azelőtt nem volt közvetítés, mert közvetlen volt a kommunikáció.
Viszont ott segítség, ahol eddig NEM volt közvetítés...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!