Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, a szemetekben miért lesz egyből @#%va az a nő, aki szeret beszélni a szexről?
Szóval én fontosnak tartom hogy beszélgessünk róla, kinek milyen igényei vannak, mi számít a szexben.
Ráadásul azt is szeretem tisztázni hogy szűz vagyok, mert ha valakit zavar, annak nem én vagyok az embere.
Meg egyénként is, szerintem ez két felnőtt ember között alap téma kell hogy legyen.
Megis mikor erről beszélek, megváltozik a pasik hozzáállása. Onnantól kezdve én nem is érdeklem őket, csak az hogy "jÉ, tE eNgEdEd SzÁjBa?🤤"...
Miért van ez? Én vagyok a hibás vagy ők? Ha én, akkor milyen szintig kéne nyitottnak lennem, hogy ne tűnjek frigidnek, megőrizzem a nyíltságomat, ugyanakkor ne rontsa el az ismerkedést a dolog? Férfiak, ti hogy álltok a témához?
20N
A magyar társadalom ilyen téren eléggé zárt.
Hogy ez jó vagy rossz azt mindenki döntse el magának.
Szerintem a szia után rögtön ne ezzel kezdjél.
Egyébként van prosti ismerősöm na ő pont hogy erről beszél 0-24 (Ja meg a vásárlásról.) hát talán ezért.
Én kimondottan szerettem megbeszélni a partnereimmel, hogy mi az elvárásom, és mit szeretek. Természetesen elvártam, hogy ő is elmondja őszintén, ugyan így.
A tapasztalatom sajnos az, hogy a nők nem nyíltak, nem merik elmondani, hogy mit szeretnek, mi az elvárásuk.
Teljesen rendben van, hogy te másként gondolkozol! Ritka kivétel vagy ! Aki az ilyen nőt nem tudja értékelni, meg sem érdemli.
Fontos hogy beszéljetek róla, de csak már párkapcsolatban, ha megvan a megfelelő bizalom és érdeklődés mindkét fél részéről. Sőt inkább csinálni kell és tapasztalni, mint beszélni róla. Ismerkedési fázisban felesleges erről beszélni, és egy szinten illúzióromboló is.
Ezért mivel hogy szűz vagy, eleve nem értem miről beszélsz. Persze beszélhetsz arról hogy mit szeretnél és hogyan, de amíg nem tapasztaltad üres duma az egész. Nem tudhatod mi fog tetszeni és mi nem, milyen lesz a partner, hogy illetek össze, hogyan bánik veled, és ezt beszélgetés során nem is fogod kideríteni, hazudhat-nagyíthat mindenki amennyit akar.
Azért nem érdekled őket ilyen témák után, mert egyrészt valamilyen kompenzációról, megfelelési kényszerről árulkodik az, ha valaki olyanról beszél amit nem is tapasztalt. Úgy tűnik mintha azért hoznád fel a témát, hogy érezzék hogy te milyen laza vagy a témában, és bizony készen állsz hogy lefeküdj velük, nehogy azt higgyék hogy valami naív szűzlány vagy.
Másrészt, azt hihetik, hogyha ennyit beszélsz róla, túl tapasztalt, sokakkal lefeküdtél, és nem akarnak olyannak összeállni aki már az első randin arról beszél hogy ő mit hova enged, és semmi felfedeznivaló nincs benne.
Nem fogsz frigidnek tűnni attól hogyha nem beszélsz róla. Egyik kapcsolatomban sem beszéltünk róla soha, az csak megtörténik, tapasztalsz, és onnan ha valami nem jó vagy külön elvárásod van, akkor megbeszélitek, de nem kell ezen ennyit agyalni, nekiülni és táblázatokat rajzolni, csak az ösztönökre kell hagyni. Ha valakibe beleszeretsz, működik. kémia, onnantól nincs miről beszélgetni, akármit csináltok csodás lesz. Ha pedig nincs meg a vonzalom, lehet nagyon profi, akkor sem fogod élvezni.
Nem a szexre kell irányítani a kapcsolatot, ha komolyabbat akarsz. Beszélgettek, ismerkedtek, megismeritek egymást, barátkoztok, nem kell mindent a testiség felé terelni. Ha ez már megvan, onnantól meg megya többi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!