Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnott noket imadom és olyan jó lenne lefeküdni eggyel de az a baj sehol nem lehet velük beszélni csak tarsekereson viszont én ott nem szeretnek fennt lenni milyen más mód van?
1, beveted a lenyűgöző személyiséged /xd/ és ismerkedsz,
2, előveszed a pénztàrcàd és rosszlànyok,
3, kiírod gyk-ra, mert itt bizony az ilyen jellegű kérdésekre úgy harapnak a lànyok, mint ponty a kukoricàs csalira,
4, megkéred anyukàd, hogy segítsen ki,
5, megkéred a csajodat (ha van, hogy) segítsen ki.
Amúgy én is imádom a felnőtt Nőket :)
27F
Nőként kérdezem
Miért nem jó a saját korosztály?
Észre vettem,a felcserélődést
Fiatal férfi idősebb nő
Idősebb férfi fiatal nő
és e kettő forditva
Lehet,hogy csak nekem fura ez?
Nekem már nem fura (40-es nő vagyok), és bár kapcsolatban állok, rendszeresen betalál a fiatalabb korosztály,egyre természetesebben kezelve ezt a helyzetet.
Kérdező, Te viszont nagyon fiatal vagy, nem tudom hány éves korosztályt értesz a felnőtt alatt,de 18 évesen esetleg egy huszonévei végén, harmincas évei elején lévő nőt tudsz meghódítani, bár ezt is kétlem.
Érdekes,hogy imádod a felnőtt nőket, annak ellenére,hogy sosem volt még ilyen kapcsolatod.Gondolom hallottál sztorikat erről és ezért vágysz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!