Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam neki, hogy nincs kedvem ilyen sűrűn beszélni vele?
Igazából több nővel volt már ilyenem, hogy normálisan ismerkedünk találkozgatunk, így nagyon jól alakulnak a dolgok. Aztán előbb utóbb mindig ez van...
A lány minden este órákig telefonál velem, és számomra már átfordult ilyen kényszerbe, hogy nem tudok nyugodtan elolvasni egy könyvet vagy megnézni egy filmet. Illetve ilyen mondat: "ma nem is küldtél képet magadról"
alapból nem is nagyon használom a messengert, 27 éves vagyok, Ő 28 de ez a 15 évesek ismerkedése. Nekem simán kimerülne abban a dolog, hogy amég nem "komoly" addig heti 2-3 alkalommal találkozunk személyesen.
Szóval minden nőnél eljön ez a pillanat hogy a kedvessége egy idő után a vonzóból átmegy az idegesítőbe, és nem tudom hogyan mondjam neki meg ezt, hogy ne sértődjön meg.
27 F
Én rosszul lennék a napi több óra b szelgetestol. Nincs semmi dolga?
N
Velem srác csinálta ezt, hogy küldjek óránként képet magamról... Aztán kiderült, hogy ez egy pszichopata...
Meg ez a képküldés is, simán visszaélhet vele, még ha nem is erotikus, azzal meg pláne. Tényleg 15 évesek szintje, de a normálisabbja ebben a világban már tudja!
Ez a képküldés engem is kiakaszt. Majd lát élőben, hagyjon már lol. Otthon meg amúgy sem szoktam "képképes" állapotban lenni, most csak azért gyors igazítsam meg a hajam meg ilyenek, istenem...
Az üzengetésről meg, szerintem ugyanúgy lehetsz mint én.
1. "Benne van" a privát szférádban azzal, hogy folyamosan "jelen van" a telefonodon. Ezért nem tudsz megnézni nyugodtan egy filmet. Ez a modern világ velejáró rossza, nagyon nem tudsz ellene mit tenni. Max. annyit hogy megírod neki, hogy na csá, léptem nézni egy filmet.
2. Hozzászoktál már a magányhoz, ezért fura.
3. Olyan dolgokról beszél amikről személyesen is lehet/személyesen még jobb is lenne (mert pl. egy vicces történet elmesélése nagyobbat üt gesztusokkal együtt, mintha csak olvasnád). Erre rátesz még egy lapáttal, ha pl. pont másnap találkoztok, de neki egyszerűen muszáj leírnia mindent.
Most vagy megmondod neki hogy szeretnél mást csinálni, de majd később dumáltok, vagy dobod és keresel egy olyan nőt aki hasonlóan fogja fel az online dumálás mizériáját mint te.
Nem szeretném dobni.
Viszont én olyan vagyok, hogy társaságba szeretek járni, sőt onnan alig lehet hazarángatni, de itthon meg szeretek ellenni egyedül. Lehet tényleg hozzászoktam a magányhoz.
Tehát hogy ha kimozdulok valahova mondjuk egy délután vagy este, után úgy 2 napig nem igénylem, akkor van ez a filmezés, egész napos pihenés alvás, aztán persze utána megint jól esik kimozdulni.
De ez meg hogy gyere át ma, de még hazasem értél na de holnap is stb. És kiöltözni meg minden. Szeretek melegítőben lenni egésznap főleg szombaton, nem beszélni senkivel csak lazulni. Annak ellenére hogy felöltözök rendesen ha megyek valahova, de fárasztó tud lenni, mondjuk nekem amúgy is van egy betegségem aminek a velejárója "rendkivüli fáradékonyság"
mondd meg,hogy hagyjon már kicsit levegőhöz jutni, de ha ennyire "megeszi az életedet", akkor inkább koptasd le magadról, mielőtt beleroppansz idegileg. Gyakorlatilag csinálja a feszkót, hogy nincs egy szabad pillanatod se. Nekem ez már sok lenne sajnos. De egyébként még lehet, hogy menthető a dolog, és sülhet ki még belőle kapcsolat; ha mondjuk önbizalomhiányos csak a csaj, és most érzi azt életében először, hogy fontos valakinek; de nemtom, azért valahogy állítsd le; mondd el neki, hogy ez már egy kicsit nagyon sok:) Mondd meg akkor neki, hogy kedveled, kicsit talán megfullaszt a szeretetével, tehát valahogy hagyjon neked több levegőt, mert tényleg belefulladsz a törődésébe; mert nincs magadra egy kicsi időd.
Ha szal tényleg folyton azon feszengsz , hogy mikor hív, és nincs már egy nyugodt pillanatod se.
egyébként jól esik hogy hív, csak ez az abszurd, hogy tegnpa este beszéltünk és ma délután is telefonált, mi a fene történhetett volna fél nap alatt? :/
a héten volt hogy beszéltem egy ismerősömmel több mint egy órát, de vele fél éve nem és volt téma, mint ahogy ezzel a lánnyal is az elején volt, de egy délelőtt alatt mi változik.
Kérdezte, hogy történt e valami pletyka? Meg hogy legyek jókedvű.
Nem minden nő ilyen, te jó ég.
Én ezért koptattam le két barátnőmet (baráti kapcsolat).
Volt hogy éjfél körül csörgött. A másikat felhívtam egy rövid válaszú kérdésért, erre teljesen másról kezdett beszélni és az én kontómra pofázott, fél óra múlva kinyomtam szó nélkül.
Ez a nő beteges. Szerintem felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!