Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam neki, hogy nincs kedvem ilyen sűrűn beszélni vele?
Igazából több nővel volt már ilyenem, hogy normálisan ismerkedünk találkozgatunk, így nagyon jól alakulnak a dolgok. Aztán előbb utóbb mindig ez van...
A lány minden este órákig telefonál velem, és számomra már átfordult ilyen kényszerbe, hogy nem tudok nyugodtan elolvasni egy könyvet vagy megnézni egy filmet. Illetve ilyen mondat: "ma nem is küldtél képet magadról"
alapból nem is nagyon használom a messengert, 27 éves vagyok, Ő 28 de ez a 15 évesek ismerkedése. Nekem simán kimerülne abban a dolog, hogy amég nem "komoly" addig heti 2-3 alkalommal találkozunk személyesen.
Szóval minden nőnél eljön ez a pillanat hogy a kedvessége egy idő után a vonzóból átmegy az idegesítőbe, és nem tudom hogyan mondjam neki meg ezt, hogy ne sértődjön meg.
27 F
Neked nem való normális kapcsolat.
Alkalmit keress, semmi többet nem kell erőltetni.
Most az normális kapcsolat, hpgy csak randiznak, de megköveteli a telefonos beszélgetést, meg a küldjél magadról képet... Fuu ez annyira idegesítő, nem vagyok csúnya, de, most na...
Ez a normális??? Meg még ha Messengeren lenne, de van, aki nem is szeret telefonálni??
Szerintem meg a csaj a kettyós, nem házasok, de még együtt sincsenek. Nem kell dobni, ezért. De megmondhatod neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!