Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen indokokkal támasztjátok alá, hogy nektek pénzesebb pasi kell, mint ti vagytok?
He elvárja, hogy vezessek háztartást vagy szüljek gyereket (és menjek vele gyesre), akkor úgy gondolom, hogy valahol az én ingyen munkámat is illik "kifizetni" legalább azzal, hogy amíg egy személyben ezzel szüttyögök ahelyett, hogy pénzt keresnék, addig ő azt teszi és egy dolga van.
De amúgy nem kell pénzesebb pasi, pont azért, mert senkinek nem fogok gyereket szülni és egy tál kajával sem többet főzni, mint amennyit ő is főz nekem.
"He elvárja, hogy vezessek háztartást"
Érdekes... amikor háztartásról van szó, akkor a férfi is segítsen, mert a XXI. században élünk, olyan nincs, hogy a nő egyedül viszi a házimunkát.
Amikor pénz megkereséséről van szó, akkor a férfi a férfi, aki eltartja a családot, mer a XIX. században élünk.
Mellesleg van két ember, mindketten 30-35 között vannak, egyiknek sincs gyereke.
Ha nekem férfiként ezalatt a 30-35 év alatt sikerült vennem egy lakást, egy kocsit, és megtakarítást elérni (nem örököltem, nem anyuéktól kaptam), akkor miért nem sikerült a nőnek?
Mert ezen időszak alatt nem szült gyereket (ahogy én sem), és nem vezetett több háztartást, mint én (ő a sajátját, én a sajátomat).
Miért kell nekem valami ködös jövőbeni (majd ha gyes-en lesz) dolog miatt elfogadnom, hogy bőven a GYES előtt sem sikerült egy fillért spórolnia?
Röviden? Mert megtehetem.
A pasik se egy NDK-s úszónőt akarnak, aki felviszi a zongorát a negyedikre. Nekik egy olyan kis törékeny, bújós cica kell, mint én. Persze, hogy azt választom, aki többet tud nyújtani.
Nem mászok rá senkire. Nem szorulok rá, van önként jelentkező bőven.
Az meg érdekes lenne, ha egy 22 éves lány ugyanazt fel tudja mutatni, mint egy 35 éves férfi.
"Nekik egy olyan kis törékeny, bújós cica kell, mint én."
Jogos!
Azt nem értem, hogy a 30+ éves ismerős csajok, akik nem találtak férjet, és időközben már nem "törékeny, bújós cicák" miért vannak felháborodva, ha én a cicával járok helyettük.
Mert el kell, hogy keserítselek, a törékeny bújós cicák egy jó része ugyenúgy egyedül van 30-35 felett, és borzasztó morcosak, ha azt mondod nekik, hogy megtehetem, hogy válogassak :)
(sajnos annyi eszed nincs, hogy erre emlékezz majd, amikor jössz rinyálni, hogy otthagytak a gyerekkel, és mi az, hogy nem kell senkinek a robosztus - te majd nőiesnek fogod hívni- anyamacska)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!