Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi ilyen antiszociális hogy lehet?
Azt mondja, hogy ő "nem fog beállni a sorba és nem lesz az n+1-ik sorozat gyártott férfi, aki tökéletes séróval, kigyúrva, legújabb divat szerint öltözve, menő órával, menő diplomával és kocsival vereti csak azért hogy legyen barátnője."
Jól van mondom akkor legyél csöves úgy biztos lesz barátnőd.
Én pont ilyen vagyok.
Egyszerűen csak nem akarok senkinek megfelelni, hogy "szeressen". Az ilyen elvárásokból fakadó szeretet nem is igazi szeretet, nekem pedig nem igazi szeretet nem kell.
Aki valóban képes szeretni, az úgy is tud szeretni, ahogy vagyok. Nem kell megfelelnem idióta elvárásoknak.
Azt ugye vágod, hogy az átlagot a két szélső érték adja ki?
Tehát addig örüljön a kigyúrt páva is menő diplomával, amíg vannak csövesek, mert ha mindenki sikeres akarna lenni, senki nem lenne igazán sikeres. Ha mindenki gazdag akarna lenni, senki nem lenne igazán gazdag.
Ha mindenki kigyúrt lenne, akkor az lenne a különleges és egyedi, aki nem az.
Volt olyan kor, amikor a willendorfi vénusz volt a szexszimbólum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!