Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi ilyen antiszociális hogy lehet?
Azt mondja, hogy ő "nem fog beállni a sorba és nem lesz az n+1-ik sorozat gyártott férfi, aki tökéletes séróval, kigyúrva, legújabb divat szerint öltözve, menő órával, menő diplomával és kocsival vereti csak azért hogy legyen barátnője."
Jól van mondom akkor legyél csöves úgy biztos lesz barátnőd.
"Ez az általános hozzáállása a nőknek a témához." Ja amíg ti a nők alatt instamodelleket értitek. A szerény, átlagos lányokat észre sem veszitek.
A kérdező meg egyértelműen férfi, pozitív visszajelzést várt, és egy kis nőekézést...annyi ilyen kamu kérdés van, nem érzitek gáznak??
Ja és akiről beszél az első mondatokban az ő maga...
akart egy kis buksisimit.
"Ja amíg ti a nők alatt instamodelleket értitek. A szerény, átlagos lányokat észre sem veszitek."
Hagyjuk már, a nők ízlése uniformizált, akikről te beszélsz is ugyanarra a típusra nedvesednek.
Tisztelet a kivételnek, bár kivétel erősíti a szabályt.
#16: Nem értem miről beszélsz. Senkivel nem ápolok bensőséges kapcsolatot innen.
Sajnos ezen az oldalon azokat a kérdéseket is sokszor férfiak teszik fel akik nőnek állítják magukat, és a válaszolók közül a nők is többnyire férfiak.
Amúgy hasznos dolog bármilyen problémánál akár más oldalakon is ha segítséget szeretnél kérni vagy választ , és odaírod , hogy "20...30../N " sokkal több választ fogsz kapni és sokkal hamarabb.
Teljesen más témában más oldalon szerettem volna megtudni valamit a kutyát sem érdekelte, de amint odaírtam, hogy 25/N....egyből jöttek a segítő emberek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!