Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen indokokkal támasztjátok alá, hogy nektek pénzesebb pasi kell, mint ti vagytok?
Nyilván a külsőm is tetszik neki, de a vonzalom valahogy intenzívebbnek tűnik, mióta egy baráti társaságban véletelenül megtudta, hogy jobban el vagyok eresztve.
(Nem látszik rajtam, visszafogott életet élek, viszont a haverok egyfolytában húzzák az agyamat, hogy "na, megfogtad az isten lábát", meg "felveszed a súlyos lóvét, miközben az irodádban lazsálsz egész nap".)
Én még sosem hallottam nőtől olyat, hogy neki pénzes pasas kell.
Olyat sajnos gyakran, hogy a férfinek legyen lakása, kocsija...
Ilyenkor vissza szoktam kérdezni, hogy ok, nekem van lakás, van kocsi, de neki mi van... Valami miatt mindig hebegést habogást kapok valami jó kifogás miatt, hogy neki pont miért nincs.
Persze, ilyenkor az ismerkedés is gyorsan véget ér részéről, de ezt annyira nem szoktam bánni.
Nem nyafogni kell, ha a nőnek anyagi elvárásai vannak, hanem visszakérdezni, hogy ebből ő mit tud adni (nyilván engem sem zavar, ha a nőnek is van vagyona, hogy nem akar egy csóróval kezdeni, de akinek a segge kint a gatyából, az ne nagyon támasszon ilyen elvárásokat, mert kiröhögik).
A lényeg, h dolgozzon (akarjon dolgozni), hogy min.bérért v többért az nekem teljesen mindegy, és hogy érzelmileg biztonságot nyújtson.
Én már 30-as tapasztalt férfi vagyok, az ismerősi körömben a legtöbb nőnek nem volt lakása, a pasasnak igen. És igen, mára házasok, van gyerek. Nagyon de nagyon nem elég a nők 95%-ának, hogy csak dolgozzon, meg lelki támasz. Hanem minden kell, magabiztosság, vezetőkészség, sok százezres fizetés, de nőként is elismerje a nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!