Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiakat miért zavarja, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat miért zavarja, ha egy nő korán fekszik le aludni és korán kel reggel?

Figyelt kérdés

Én ilyen típus vagyok. Járok most is dolgozni, 6:30-kor szoktam kelni. Mivel ez elég korán van, ezért hamar el is álmosodom, ritka, ha 10 után fent vagyok, de inkább 9-kor alszom el. Sokat is alszom, 9-10 órára nekem szükségem van. Mivel korán fekszem le, ezért korán is kelek, hétvégén is, mert azért a végtelenségig nem lehet aludni :D Egyébként nekem így jó, hogy reggel elintézem a dolgokat, több ideig van világos, stb. Szerintem nincsen ezzel semmi baj.

Társkeresőzök egy ideje és itt figyeltem meg, hogy mennyire rácsodálkoznak a férfiak, hogy én ilyen vagyok. Hajnali 1-kor írnak és csodálkoznak, ha nem válaszolok. Ma fél 8-kor keltem, 7:40-kor írtam vissza nekik, fél 10-10 körül válaszolt kettő, mindkettő ezt: miért kelsz ilyen korán? Úgy mondják, mintha mit tudom én hajnali 5-kor írtam volna :D De nem csak ma, hanem máskor is volt erre példa. Amikor még nem volt korona és mindenki járt dolgozni, akkor sem értették, hogyhogy 7 körül írok... Mert... hááát... esetleg DOLGOZOM és 8-kor kezdek és fel kellett kelnem?!

Én se tudok azokkal azonosulni, akik hajnali 3-kor mennek aludni és másnap 3-kor fordulnak át a másik oldalukra, vagy akiknek elég 2 óra alvás és ugyanolyan hatékonyan tudnak dolgozni, mégsem jut eszembe ezzel csesztetni senkit.

Mostantól biztos, hogy 11 előtt nem írok vissza senkinek.

2020. ápr. 12. 10:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mert 10 esetből 2* ezt tapasztaltad, még nem biztos, hogy így van.
2020. ápr. 12. 13:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar. Nekem a korán az hajnal 4 és nem reggel 6 :) De azon én is csodálkozom, amikor a nő éjfélkor fekszik és 4kor kel, mert "neki elég annyi".
2020. ápr. 12. 14:59
 13/15 anonim ***** válasza:
25%
Idegesítő az ilyen nő, aki a tyúkokkal fekszik. Ismertem ilyet. Reggel 7.30ra járt dolgozni, de már felkelt 4.30kor. Cserébe viszont este 21kor már ment aludni. Azért idegesítő, mert teljesen más az én életritmusom, bioritmusom. Ha nincs meló, akkor simán hajnal 1ig fent vagyok, néha 2ig, reggel 9 előtt ilyenkor fel nem kelek. Csak meló napon kelek 4.30kor, de ez heti 2 nap csak szerencsére. 😁 Most képzeld el, amelyik nő este 21kor már alszik, egy filmet, esti sétát nem lehet megejteni vele nyáron, vagy bármi mást, pl éttermi vacsit, mert jajj, haza kell érni időben és feküdnie kell lefele. Mint a dedoban. 🙂 Ráadásul, ha én este 23kor akarok dugni vele, nem lehet, mert már alszik. De reggel meg felkeltene, mert nem bír aludni. Felejtős.
2020. ápr. 12. 15:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar! Írj! ;)
2020. ápr. 13. 07:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi létemre ilyen vagyok (pedig nem korán járok dolgozni), az eddigi párjaim meg vagy baglyok voltak, vagy korán fekvősek.

Miért zavarna egy férfit ez, emberek vagyunk, ki ilyen, ki olyan.

2020. ápr. 13. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!