Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy dolog, vagy nagy elvárás, hogy van egy vidéki (Kelet-Mo. ) 14 milliós lakásom,6 ki van fizetve,8 még tartozás, és ha lenne párom, akkor én fizetném a rezsit, hitelt, ő meg a kaját, mozit?
Akkor keressen lakótársat.
Én biztos nem fizetnék semmit azért, hogy másnál lakjak, mikor megvan a saját lakásom. És nem, kiadni nem fogom.
Én nem tudom hogy mit gondolsz. :S
Nőként hasonló helyzetben vagyok, csak kevesebb hitelem van, DE soha nem kérném a páromtól, hogy fizesse a hitelnek bármennyi részét is, max úgy, ha már évek óta együtt vagyunk és adok tulajdonrészt neki, mert hogy legyen a közös otthonunk, egyéb esetben nem fogadnám el, hogy belefizessen.
Azt pedig sosem várnám el, hogy az étkezést és szórakozást ő fizesse csak azért, mert nekem van hitelem és fizetem azt meg a rezsit. Mégis mi köze van ahhoz, hogy én felvettem x millió hitelt? Igen, ő ugyanennyi vagy jobb fizetésből kevesebbet költ akkor, több marad neki, de erről én tehetek, elvégre én vettem fel a hitelt, senki sem tartott pisztolyt a fejemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!