Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kajak nem kötekedni akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kajak nem kötekedni akarok nők, de mi nálatok ez a hihetetlen utazgatás mánia?

Figyelt kérdés
Állandóan ezt látom boldog-boldogtalannál neten. Ide megy, oda megy, orrba-szájba fényképez és pakolja fel. Ok, jó dolog felfedezni új országokat, területeket, kultúrákat stb., de hogy 9/10 nő ezen lovagol, agyfäszt kapok. 😂😂😂
2020. márc. 13. 22:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
5%
Most már fontsetek el, hogy a nők mániája utazni vagy a férfiaké más országok nőknek rlszedese céljából.
2020. márc. 14. 09:15
 22/28 anonim ***** válasza:
88%

Én nem szeretek utazni,anno azért nem mentem mert nem volt lehetőségem,nem telt rá.Most valamivel jobban megy de egyszerűen valahogy nem vonz,nem érdekel a dolog.

Tudod,mint ahogy a férfiak ,a nők sem egyformák 😊

31N

2020. márc. 14. 09:33
 23/28 anonim ***** válasza:
65%

Hobbi. Neked ez miért fáj?

Lehet neked is van olyan hobbid, amitől más kap @gyf@ßt.

2020. márc. 14. 09:53
 24/28 anonim ***** válasza:
70%
Én se szeretem utazni. Ha nagy ritkán megyek, mindig valami kevésbe felkapott helyre, mert megőrülök a tömegtől. De hamar haza vágyok, nem szeretek külföldön lenni, nem szeretem, hogy elcseszem az időm az utazással. Nem a pénz az oka, egyszerűen nem szeretek rohangálni. Én csak a Balatonon érzem igazán jól magam. :) 28/N
2020. márc. 14. 10:00
 25/28 anonim ***** válasza:
60%
3: Férfiként én életemben kb 2x voltam nyaralni, az is belföld. Megtehetném mérnökként, úgy gondolom. De mégsem teszem, mert nem vonz, hidegen hagy, egyáltalán nem érdekel. 1-1 helyszín talán érdekes is lenne számomra, de oda is inkább "1 órát a múzeumban" jelleggel mennék, nem hetekre! Más dolgokban lelem örömöm, a hobbijaimban stb. És a kérdezővel teljesen egyetértek. Elég unalmas a 40. nőt lapozni egymásutánban a Tinderen vagy akárhol, akinek a "túrázás, világlátás 4 life" a legfőbb közlendője magáról. Semmi egyediség, futószalagon jönnek. Nekem sokkal érdekesebb lenne egy olyan nő, aki valami olyasmit írna "Szabad időmben tekerőlanton játszom". Erre felkapnám a fejem, mert nem sablonos, nem gyakori, és érdekes. Ma tucatcsajok vannak jórészt, és ennek valamiért a "jogsi és utazás" kombó egy sarokköve lett.
2020. márc. 14. 11:11
 26/28 anonim ***** válasza:
65%

Most tulajdonképpen az a probléma hogy valaki szeret utazni, vagy az, hogy ha telicseszi az instagramot az utazós képeivel?

Önmagában - legyen szó utazós vagy bármilyen más képekről- szerintem taszító, ha valaki a facebookon, instagramon éli az életét, és azt gondolja, hogy az életének minden egyes pillanatát fel kell raknia. Múltkor párommal ültünk egy étteremben, elég teltház volt, így olyan asztalnál ültünk, amihez nagyon közül volt a mellette lévő. Leült két huszonéves csaj, kikértek egy-egy koktélt meg a kaját, és mielőtt nekiálltak enni, körbefotózták az egészet. Hát komolyan vissza kellett fognom magam, hogy ne röhögjek hangosan.

Szóval aki ilyen típus, annak nem kell Hawaii-ra mennie, ha csak a sarki kocsmába megy le, akkor is művészien lefotózza a borospoharat, hogy feltöltse a netre...

Nyilván az ilyen ember akkor boldog, ha mások figyelnek és irigykednek rá. Mert egyébként nem hiszem, hogy az ismerőseit annyira érdekli, hogy mit evett a héten.

Az utazás pedig sok szempontból jó. Egyrészt olyan helyeket láthatsz, amit a saját lakhelyeden, akár országodban nem. És persze, meg lehet nézni képeken, videón, de az azért baromira nem olyan, mint élőben. Egy 90 m magas vízesés mellett ott állni teljesen más, mint fényképen megnézni. Szerintem azt is érdemes látni, hogy máshol mennyire másképp élnek az emberek. Nyelvtanuláshoz sem utolsó, ráadásul tanul vele az ember némi talpraesettséget, fejlődik a szervezési képessége. (Már amennyiben nem csak befizet egy nyaralásra és várja, hogy belerakják a sült galambot a szájába). Kifejezetten jó ismerkedési forma is, ha az ember néha elmegy társas utazásokra, én a jelenlegi páromat is így ismertem meg.

Emellett nekem pl. sportolási lehetőség is az utazgatás. Alapvetően nehezen veszem rá magam a rendszeres testmozgásra sajnos, viszont imádok a természetben túrázni, új, kicsit extrémebb, de nem kifejezetten veszélyes sportokat kipróbálni (pl. így próbáltam ki a canyoningot, a via ferratat, a tengeri kajakot stb.).

Engem az aktív pihenés feltölt, boldogabb, energikusabb leszek utána még akkor is, ha egyébként maga az utazás és az ottlét is sokszor fárasztó, szóval utána jobban érzem magam a munkában is.

2020. márc. 14. 12:57
 27/28 anonim ***** válasza:
77%

Nem vagyok fent instán és fészen sem szoktam különösebben posztolni magamról. Szeretek utazni, sőt. Húsz éve utazom elég aktívan, ami annyit tesz, hogy idő közönként kit éltem valamelyik országban és akkor munka mellett azt az országot, és még a környező országokat jól beutaztam.

Már 13 éve élek itthon, de azért évente elutazom külföldre. Már van gyerekem, viszem őt is. (Ha nem lenne, gyakrabban mennék, de nyilván most ő az első. Majd ha nagy lesz és kirepül, megint biztosan többet fogok utazni).

Ez egy életforma. Azért csinálják sokan, mert már egyre többen megtehetik. Lehet itt pampogni hogy az embereknek nincs egyéniségük, de az csak irigykedés és butaság. Nem attól egyéniség valaki hogy utazik vagy éppen otthon ül.

2020. márc. 14. 13:15
 28/28 anonim ***** válasza:
Én szeretek utazni, nekem is ez az egyik kedvenc időtöltésem, de ésszel teszem. Randiztam olyan pasival, aki állandóan utazgatott. Egyetemre járt, de nem foglalkozott vele szinte semmit és két hetente legalább külföldre utazott, persze a szülei pénzén. Mondanom se kell, az egyetemen többször is csúszott, de ez se érdekelte. Ráadásul nekem úgy tűnt, hogy valami pótcselekvés ez nála. Ő mindenhova el akart jutni minél gyorsabban, meg persze ment fel a sok fotó instára, de ha kérdeztem, akkor annyi maradt meg az utazásaiból, hogy mennyire fárasztó... És még csodálkozott, hogy nem akarok vele járni.
2020. márc. 14. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!