Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kajak nem kötekedni akarok nők, de mi nálatok ez a hihetetlen utazgatás mánia?
Imádok utazni, részben ezzel is foglalkozom.
Mint írtad, az újdonságok felfedezése egy fantasztikus dolog, így miért ne élvezem annyiszor, amennyiszer csak tudom?
Kapj agyfaszt akkor. 😂😂😂
Én a férfi oldal olyan mértékű utazás-elutasítását nem értem, hogy szinte midnenki, aki bele akar rúgni a női nembe valamiért, felhozza, hogy jaaaj mindig menni kell valahova.
Ha drágának találod az utazást, az teljesen rendben van, nem kell mindenkinek erre költenie a kevéske kis pénzét, de az, hogy ne lásd, hogy mennyit adhat hozzá az ember életéhez az, ha bejárja a világot, azzal szemben, hogy megreked egy helyen, és max a laptopja képernyővédőjén találkozik szép helyekkel, az finoman szólva is röhej.
Élj egy helyen egész életedben, - oké.
Szeress ugyanazon a helyen lenni, és max másodkézből megismerni kultúrákat - nem probléma.
De ha másokat (a nőket; férfiakra sosem jön semmi panasz valahogy..) hívsz idegesítőnek , vagy tartasz ostobának, mert többet szeretne ennél, az egyszerűen nem tudom, hogy miért jó.
És megint, még mielőtt jönne egy önérzetes, azzal a szöveggel, hogy "nem mindenkinek telik ám utazgatásra": nem szégyen, ha nincs pénzed rá. Az a szégyen, ha nem vallod be, hogy szeretnél utazni, csak nincs miből, vagy ha csak simán hülyének nézel másokat, mert szeretnének valamit, amit te nem, és ami amúgy érdekes, izgalmas, ingergazdag dolog, ami életük végéig velük marad.
Bár én is nô vagyok, de megértem a kérdésedet. Én is szeretek utazni, de kb évente 2x MAXIMUM. Egy csomó ismerôs meg “instalány” meg kb havonta 3x elmennek valahova. Tényleg jó dolog új helyeket megismerni, de számomra ez a rengeteg utazás már inkább fárasztó lenne, mint kikapcsoló. Gondolom azért is olyan fontos dolog ez, mert ezzel is lehet mutogatni, hogy mennyire gazdagok.🤣 Aztán lehet miután hazajönnek vajas kenyeren élnek.
Szóval ja, nekem az évente 2x a tökéletes mennyiség, de az se baj, ha csak egyszer.
Irigykedsz mi? Halálunk pillanatában az élményeid pörögnek majd le előtted. Nem az, hogy 7 gyereket nevelsz és főzöl/mosol/takarítasz és odafingik az orrod alá a férjed.
Akkor már inkább az utazás és az élmények.
Magyarorszagon maga az elet luxus a lakossag nagyobb resze szamara.
A vilag fejlett orszagaiban evente tobb vakacio belefer, kulonbozo kategoriaban, minosegben, de ugyanazokra a helyekre. Ott nem veretes, menozes, csak annak megmutatasa, hogy most ezt csinalom eppen. De a masik is utazhat, ha akar.
Nalunk egy nagy retegnek a majmolas, de meg nagyobbnak az irigykedes marad.
Pokoli nagy marhasag az utazast nem erteni. Lehet probalni bearazni.
Sokkal erdekesebb, egy ennyire szegeny orszagban miert kotelezo az a par, repteri boltokbol elcsepelt markanev polokon hordva, mikor nem jobb, es aranytalan a magyar jovedelmekhez. Plusz Angliaban a villanyszerelo tanulo meg a komuves inas feszit benne.
Halálod pillanatának semmi nem pörög le, egyszerűen csak elsötétül minden és meghalsz. Esetleg az ilyen 110 évesek akik álmukban halnak meg természetes módon, náluk lehetne igaz, de ott meg a demencia/alzheimer "feledteti veled" az élményeid. Mindet.
De a többség sajnos fiatalon is csak "rajoskodik" a dologgal. Nem azért mennek el mondjuk Bhutánba (bár oda kapásból nem mennek), mert a lelkükben kívánják őrizni az ott átélt tapasztalatokat, történelmi látványosságokat, hanem valami szar felkapott helyre pl. Tunézia, lehetőleg ilyen tipikus instragamoss képeket készíteni, de lehetőleg "látszódjon az arallánc meg a sétahajó is, mert anélkül nem lesz elég megosztás".
Képmutatás. Muszáj menőzni a többi kancának hogy ő hol járt amíg a többiek otthon ültek. Már nem azért de akármilyen utazáson vettem részt eddig, soha eszembe nem jutott lefényképezni magam, vagy feltölteni bárhová - na ez a különbség aközött hogy megéled e a pillanatot, vagy csak azért mész oda hogy felvághass és gyűjtsed a lájkokat.
Nekem attól van még herótom inkább, mikor Tinderen csinálják ugyanezt. Oké, bejártad a fél világot, de mit akarsz ezzel sugallni? Hogy ilyen igényeid vannak, amit halandó ember pénzzel amúgy se bírna? Hagyjuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!