Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kajak nem kötekedni akarok nők, de mi nálatok ez a hihetetlen utazgatás mánia?
Nem vagyok frusztrált. Én is szeretek kirándulni, túrázni, évi 1x nyaralni, meg néha elmenni kisebb belföldi 1-2 napos kiruccanásra. De az, hogy havi szinten utazgassak külföldre...
1. Hogy lenne erre idő munka mellett?
2. Az ilyen 20-25 éves egyetemista nők mi a térdkalácsból mennek? Sugar daddy vs. Gold digger. 😂
Amúgy miért hiszitek azt, hogy utazni drága? Utazni borzasztó könnyen és olcsón is lehet, csak akkor nem minden nap eszel étteremben és nem 5 csillagos szállodában szállsz meg.
Egyetem mellett is rengeteget utazunk a barátaimmal. Egyrészt pályázatokat nyerünk (pl Erasmus+), másrészt ha sátrazni vagy road-trip-re mész a szállás szinte kapásból ingyen van.
A világ olyan szép hely, nincs annál szomorúbb, mikor valaki az egész életét egy pár kilométeres sugárban éli le.
Ez az instahülyeség a ti mániátok. Nyilván van pár cicuska, akit visz a gazdag faszija, de a többség nem ez. Csak ugye ezen akad meg a szem, mert ezt hagyod megnyitva, mikor kivered. Nem látod pl. az 50+-os kolléganőmet, aki a férjével többet utazik, mint bármilyen instanőcike, akit követsz, és most totál kész van, hogy nem mehet sehova.
Utazni egyébként nem drága. Én csóró egyetemistaként és még utána is minden évben voltam valahol külföldön. Annyi olcsó buszos utazás van, bárhová könnyen el lehet jutni. Főleg az unión belül.
Egyébként kérdező amire te gondolsz, az olyan mint az állashirdetéseknél a "versenyképes fizetés" szöveg. Egy társkeresőn kötelező beleírni hogy "szeretek utazni"... Lehet igazából csak arra gondolnak, hogy őket nem zavarja hogy napi 2 órát buszoznak. Elvégre az is utazás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!