Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen hogy 31 évesen nem volt még barátnőm?
Figyelt kérdés
Bárkinek (közeli barátoknak) mondom, nem hiszi el. Mindenki nagyot néz, azt hiszi viccelek! Mivel nagyon rosszképű vagyok, nem csoda sajnos. Régen rábeszéltek hogy gyúrjam ki magam, de az sem dobott semmit az esélyeimen. Ezeknek az embereknek nincsen szeme? Vagy mi bajuk van? Ha néznék ki valahogy akkor csak lett volna valami, mert nagyon sokat próbálkozok! Tudom hogy egy átlag külsejű ember simán válogathat az alatta/felette lévőkből, de egy 10/1-es férfi nem tud magánál 1-2-vel csúnyább nőt keresni. Drogfüggővel, alkoholistával meg nem fogok összeállni, akinek minden mindegy. Ennyi elvárások azért van! Bár soha nem hittem hogy számít, de többszörösen is hátrányban vagyok a 165 centis magasságommal. Mégha szebb lenne az arcom és magas lennék! Úgy kell engem elképzelni hogy sokszor volt olyan az életemben hogy konkrétan vadidegen nők kinevettek az arcom miatt. Legutóbb tegnap este mentem hazafelé és egy részeg, bulizós lánytársaságból ketten leállítottak az utcán és azt kérdezgették tőlem hogy néztem-e már tükörbe és tudom-e milyen ocsmány vagyok? Ezt ismételgették, közben röhögtek, alig tudtam lerázni őket. Ezek után miért furcsállja bárki hogy soha nem volt senkim?2018. nov. 10. 17:50
1/6 anonim válasza:
Sajnalom haver. En is jartam mar igy. De tobb nôm volt mint valaha is gondoltam. Segitett a gyuras es a magabiztonsag :)
2/6 anonim válasza:
Én nem vagyok alacsony és ronda sem arcra ! De van rajtam felesleg ! Ezért pl ma is kb 20 nő fordult el a munkahelyemen ahol én udvariasan előre köszöntem.
3/6 anonim válasza:
36 évesen is hihetetlen sokaknak.
4/6 anonim válasza:
Ezen az oldalon egyáltalán nem fura csak úgy nyüzsögnek a 25+-os szüzek.
5/6 anonim válasza:
#1 - Nyelvtanra is gyúrj egy kicsit!
6/6 anonim válasza:
Kit erdekel a nyelvtan? Engem csak a pina erdekel. En legalab dugok, nem ugy mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!