Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak a nőknek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak a nőknek ilyen nagy elvárásaik?

Figyelt kérdés

Elvárnak olyan dolgokat, amiket szinte lehetetlen teljesíteni egy átlag férfinak pl:

- Fiatalon saját lakás, autó

- Legyen tanult, diplomás

- Vezető beosztású pozíció a munkahelyen

- Nettó fél milliós havi kereset

- Sportoljon, éljen egészségesen, legyen kigyúrt

- Szeressen utazni

Stb stb... Ha ezek nincsenek meg egy átlag férfinak, már nem is lehet párja?

2020. márc. 13. 14:52
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
25%

Hagyjuk már... kb 15 választ végigolvasva látom hogy csak az állszenteskedés megy, a többire meg nem vagyok kíváncsi..

Igen sajnos a mai lányoknak kb 15-20 éves korban eléggé, és afölött pedig extrém elvárási vannak,föleg mondjuk egy 25-30 -as egyedűl álló szingli nőnek... (anyagi biztonság, egzisztencia,szép ház, szép autó..stb..) álomvilágban élnek és ezért van kú.r.v@ sok egyedűl álló férfi, mert béjemvéj helyett mondjuk opel van, anyagi biztonság meg kimerűl nettó 200 környékén.. sajnos 10-ből 8 nő ilyen,csak a valagukat akarják betenni a jóba, ha egy kicsit dolgozni kéne a "jón" az már nem trendi,azt már nem lehet posztolni a facebookra meg az instára..csak azt felejtik el hogy M.o-n élnek,ami nem nagyon a lehetősegek hazálya és mindeki úgy próbál boldogúlni ahogy tud..

2021. ápr. 15. 05:02
 52/57 anonim ***** válasza:
70%

51# Ezzel a helyesírással nem csodálom ha hatalmas sikert aratsz a nőknél.

Ennyit az anyagiakról.

2021. ápr. 15. 05:25
 53/57 anonim ***** válasza:
16%

52! Látom te is a lényeget ragadod meg abból, amit írt...

Eleve magyarázzátok már meg, hogy miért van az, hogy letagadjátok azt, hogy a nők igenis eléggé a pénzre és az egzisztenciára mennek, a többi náluk sokadrangú. Bocs a 16-20 centis szerszám se árt, de az főleg alkalmiknál számít, ha pénzes pasi vagy, akkor 11 centivel is te vagy az alfahím.

2021. ápr. 15. 07:40
 54/57 anonim ***** válasza:
70%

53# Nézz körül! Az emberek 10%-a tehetős valamennyire. Akkor csak annak a 10%-nak van nője?

És a többi férfi? Azokkal mi van?

Van abban igazság, és vannak olyan nők, akik olyanok, hogy "van az a pénz", de hidd el, többen vannak olyanok, akik úgy gondolkodnak hogy "nincs az a pénz"

Azért mert te egyéb külső tényezőkre fogod hogy miért nincs nőd, attól mi még azt tudjuk hogy nem ez az oka.

Az meg hogy mekkora a pénisze, honnan tudjuk? Ez nemhogy utolsó szempont, hanem egyáltalán nem szempont.

2021. ápr. 15. 10:35
 55/57 anonim ***** válasza:
31%

51# Ezzel a helyesírással nem csodálom ha hatalmas sikert aratsz a nőknél.

Ennyit az anyagiakról

Bocsi de nem a PC előtt ülök és nem húzza alá a pirossal a hibajavító a hibás szavakat mind neked... de ezzel a válasszal teljesen alá támasztottad amit írtam,

nektek nőknek mindig fáj(t), és fájni is fog az igazság, mert fáj az egyenes válasz... mert ti azt a férfit aki megmeri mondani a hibáitokat,legyen az testi, akár szellemi, azt csak egyszerűen úgy nevezitek hogy BUNKÓ !!!

amit írtam az előző válaszban, én sajnos azt tapasztalom,tapasztaltam szinte mindenhol, akár magamon akár a "külvilágban" is.. nem kell a duma !!! mondjuk ki hogy 10 nőből sajnos 9 álomvilágban él

(azt

az egyet meg még nem találta meg senki, kezében a lottó számokkal )

de mentségetekre legyen mondva erről sajnos a szociális média tehet elég nagy részben, PL: facebook,instagram, ahol meglehet mutatni hogy mekkora trendi szép és "okos" nők vagytok, vagy esetleg az aranyásók című nagy tudású dokumentum sorozat, ahol szakmai oktatást kaptok,kaptatok hogy milyen az ideális pasi.. és női szerepkőr)

jó lenne végre már a hibáitokat, vagy a pofon egyszerű de reális kritikát elfogadnotok, és belátni végre hogy igen... szeretem a pénzt, és nem akarok csóró mellett tengődni, mikor lehet menni a gyógyszeres f@a.s.z.u papával is Bora-Bora-ra dizsizni...persze plátói szerelemből..

[link]

2021. ápr. 15. 12:47
 56/57 anonim ***** válasza:
41%

utolsó vagyok..

ez a cikk nagyon jól leírja mind két fél, "oldalát"

a kérdezőnek figyelmébe ajánlom...

...és egypár nagyon okos nőneműnek is(psszzz.. véleményezik a pasikat is..)

[link]

2021. ápr. 15. 13:30
 57/57 anonim ***** válasza:
29%
54! Jó gyerek, nőj már fel! Én (53. válaszoló) már túl vagyok négy elég komoly és hosszabb-rövidebb kapcsolaton, pont ezért írom azt, amit írok. Jelenleg vagyok az ötödikben, ez másfél éve tart. Tehát hidd el, látom belülről, hogy miről szól a "szerelem" attól, hogy sokan nem hajlandók észrevenni a nők valódi énjét, attól én még látom. Sose értettem, hogy attól, hogy ezt kimondod miért hiszik azt, hogy nincsen kapcsolatod már így neten? Rengeteg férfivel, ha beszélsz IRL az megerősíti ezt.
2021. ápr. 16. 09:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!