Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak a nőknek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak a nőknek ilyen nagy elvárásaik?

Figyelt kérdés

Elvárnak olyan dolgokat, amiket szinte lehetetlen teljesíteni egy átlag férfinak pl:

- Fiatalon saját lakás, autó

- Legyen tanult, diplomás

- Vezető beosztású pozíció a munkahelyen

- Nettó fél milliós havi kereset

- Sportoljon, éljen egészségesen, legyen kigyúrt

- Szeressen utazni

Stb stb... Ha ezek nincsenek meg egy átlag férfinak, már nem is lehet párja?

2020. márc. 13. 14:52
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
18%
Ennyi álszent nőt egy helyen te Jóisten 😂
2020. márc. 13. 21:16
 42/57 anonim ***** válasza:
21%
Sajnos a média és a feminista nézetek elterjedése mára nagyon eltorzítítta a nők világnézetét és a férfiakhoz való hozzáállásukat ☹️
2020. márc. 13. 21:19
 43/57 anonim ***** válasza:
23%
Mert megtehetik...
2020. márc. 13. 21:19
 44/57 anonim ***** válasza:
12%
Képzeld kérdező, én is inkább cigánnyal jöttem össze, mert sokkal talpraesettebb, életrevalóbb, mint a legtöbb elkényeztetett, síró-rívó, puha fehér """férfi""".
2020. márc. 14. 06:22
 45/57 anonim ***** válasza:
49%

35 éves vagyok, de már az én generációm hímnemű példányait is annyira félrenevelték, hogy semmi motiváció nincs ezekben a férfiakban. Hogy ne sértsem meg a kivételeket, ezért hozzátenném, hogy tisztelet a kivételnek.

Anyuka kinyalja a kicsi fiú seggét, nincs megkövetelve a házimunka, nincs megkövetelve, hogy suli után kezdjen magával valamit, csak videojáték van, meg züllés, a csicska anyja meg kiszolgálja. Az ilyen pasik nem szokták megmozdítani felnőtt korukban a kisujjukat sem egy nőért. A semmiért elvárnák, hogy csicskuljon a nő. Itt gyk-n pedig ilyen buta kérdéseket tesznek fel, mint a kérdező.

2020. márc. 14. 06:37
 46/57 anonim ***** válasza:
88%

Most tudom meg, hogy álompasi vagyok!

Van saját házam, mert örököltem nagyanyáméktól, van egy félmillás Opel Astrám, vezető beosztásban dolgozom, nettó fél millát majdnem megkeresek, sportolni úgy-ahogy és utazni meg kénytelen vagyok szeretni.

üdv.

egy mozdonyvezető igaz nem MÁVos, hanem magánvasútnál, mávos kollégák kevesebbet kapnak

2020. márc. 14. 08:55
 47/57 anonim ***** válasza:
27%
a média kimosta az agyukat
2020. márc. 16. 18:37
 48/57 anonim ***** válasza:
73%
Északi régióban 100 ból 1 férfi keresi meg a nettó 500 t. Tudom, Miskolci vagyok. Mérnök 30 as ismerőseim java is 300-320 ért dolgozik, pedig ők a csúcs.
2020. márc. 16. 18:49
 49/57 anonim ***** válasza:
80%
Ha valaki ilyeneket elvár az nem tud szeretni, nem tekintene téged barátként, hanem egyből beleülne a kényelembe és nem szeretne. Megkéne vetni az ilyen elvárásokat, a külsőt nem kéne piedesztálra emelni, hiába van szép arca, jó alakja, nem szabad az ilyen lelketlen kapitalista dolgokkal, mint pénz, eredmény pózolni. Mi férfiak ugyanúgy felelősek vagyunk az ilyen lelketlen, barátságtalan, fasisztoid elvárásokért, mint a nők.
2020. márc. 19. 09:00
 50/57 anonim ***** válasza:
100%
Egy szint után tökmindegy a pénz. Mármint, meg tudjak élni belőle, nekem ez volt mindig a fontos. Fosmindegy, hogy iphone 15 van a zsebben, vagy 50ezres teló, végeredményben telefonálni kell mindkettővel. Van egy réteg, ami a feliratokra izgul, náluk lehet, hogy nagyobb a sikered. De átlag embernek egy normál életszínvonal elégnek kéne legyen. A koporsóba úgysem viszi a bankszámláit.
2020. márc. 19. 18:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!