Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak a nőknek ilyen nagy elvárásaik?
Elvárnak olyan dolgokat, amiket szinte lehetetlen teljesíteni egy átlag férfinak pl:
- Fiatalon saját lakás, autó
- Legyen tanult, diplomás
- Vezető beosztású pozíció a munkahelyen
- Nettó fél milliós havi kereset
- Sportoljon, éljen egészségesen, legyen kigyúrt
- Szeressen utazni
Stb stb... Ha ezek nincsenek meg egy átlag férfinak, már nem is lehet párja?
35 éves vagyok, de már az én generációm hímnemű példányait is annyira félrenevelték, hogy semmi motiváció nincs ezekben a férfiakban. Hogy ne sértsem meg a kivételeket, ezért hozzátenném, hogy tisztelet a kivételnek.
Anyuka kinyalja a kicsi fiú seggét, nincs megkövetelve a házimunka, nincs megkövetelve, hogy suli után kezdjen magával valamit, csak videojáték van, meg züllés, a csicska anyja meg kiszolgálja. Az ilyen pasik nem szokták megmozdítani felnőtt korukban a kisujjukat sem egy nőért. A semmiért elvárnák, hogy csicskuljon a nő. Itt gyk-n pedig ilyen buta kérdéseket tesznek fel, mint a kérdező.
Most tudom meg, hogy álompasi vagyok!
Van saját házam, mert örököltem nagyanyáméktól, van egy félmillás Opel Astrám, vezető beosztásban dolgozom, nettó fél millát majdnem megkeresek, sportolni úgy-ahogy és utazni meg kénytelen vagyok szeretni.
üdv.
egy mozdonyvezető igaz nem MÁVos, hanem magánvasútnál, mávos kollégák kevesebbet kapnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!