Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak a nőknek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak a nőknek ilyen nagy elvárásaik?

Figyelt kérdés

Elvárnak olyan dolgokat, amiket szinte lehetetlen teljesíteni egy átlag férfinak pl:

- Fiatalon saját lakás, autó

- Legyen tanult, diplomás

- Vezető beosztású pozíció a munkahelyen

- Nettó fél milliós havi kereset

- Sportoljon, éljen egészségesen, legyen kigyúrt

- Szeressen utazni

Stb stb... Ha ezek nincsenek meg egy átlag férfinak, már nem is lehet párja?

2020. márc. 13. 14:52
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
84%

A páromra ezek közül csak az alábbiak jellemzők:

- Tanult, diplomás

- Szeressen utazni.

Ennyi. Albérletben lakunk, nincs fél millás fizetése, bár sportol de nem kigyúrt, autónk meg sose lesz. Mégis együtt vagyunk hat éve.

2020. márc. 13. 15:05
 12/57 anonim ***** válasza:
77%

Nem mindegy az neked, hogy ki mit vár el a másiktól? Gondolom neked is vannak elvárásaid, és nem jössz össze az első vadidegen nővel, akit meglátsz.

Szerintem alapelvárás az egészséges mozgásban gazdag életmód, ha hosszú, egészséges életet szeretnél élni.

Szerintem az is alapelvárás, hogy legyen érettségid, és tanult legyél. Nyilván nem minden nő fog összejönni egy 8 általános, nulla értelmi szinttel rendelkező személlyel.

Miért baj az, ha valakinek elvárás, hogy szeress utazni? De ha te nem vagy kíváncsi még a saját hazád gyönyörű tájaira se, neked jó csak otthon a 4 fal között, akkor keress ilyen lányt magadhoz.

És te mit vársz el egy nőtől?

2020. márc. 13. 15:06
 13/57 anonim ***** válasza:
66%

21 éves egyetemista lány vagyok, a barátommal 1 éve vagyunk együtt, ő most 23 éves.

"- Fiatalon saját lakás, autó"

Közösen bérlünk egy lakást, egyiket se vártam el soha. A jogsit viszont igen, de az már mindkettőnknek évek óta van.

"- Legyen tanult, diplomás"

Az érettségi hiánya volt nálam kizáró ok, az sose taszított, hogyha valaki nem tanul tovább, de kétségtelenül jobban vonzottak azok, akik így tettek. A barátomat is végtére is itt ismertem meg.

"- Vezető beosztású pozíció a munkahelyen"

Jelenleg én közelebb vagyok egy ilyen helyzethez, mint ő, de ha ez elvárt lenne, nagyon kevés párkapcsolat létezne, nem gondolod?

"- Nettó fél milliós havi kereset"

Jó vicc, ha így lenne, rá se néztem volna a barátomra.

"- Sportoljon, éljen egészségesen, legyen kigyúrt"

A sport és egészség alap, a kigyúrtság túlzás, de a sportos alkat mindig is vonzott. Számomra az első kettő az alapvető igényesség része.

"- Szeressen utazni"

Ez nálam alap, de olyan férfival le se állnék, aki nem szeret utazni. Nekem az utazás nagy része az életemnek (két havonta legalább egy hét külföldön a "minimum"), de egy otthonülős férfival nem is illenénk össze. És mielőtt rosszra gondolnál, abszolút nem ő fizeti ezeket.

2020. márc. 13. 15:07
 14/57 anonim ***** válasza:
3%

Mert volt rengeteg külföldi, aki eleget tudott tenni ezeknek.

De mostmár nincsen. A kínai koronavírus miatt kitiltották őket innen. Most már reálisabbak lesznek a nők elvárásai is.

2020. márc. 13. 15:11
 15/57 anonim ***** válasza:
74%

7-es, szerinted csak azok vállalnak gyereket, akik teljesítik ezeket a dolgokat? Te melyik bolygón élsz?

Sajnos nem csak azok vállalnak. Meg is lehet nézni hány gyerek él mélyszegénységben.

Nem rég elkezdte reklámozni valamelyik intimbetét gyártó, h támogatja azokat a sulis lányokat akiknek a szüleik nem tudnak betét venni nekik... Van ilyen is sajnos, pedig nem olyan nagy havi kiadás lenne.

7es voltam

2020. márc. 13. 15:18
 16/57 anonim ***** válasza:
78%
1,2,5,6 legyen meg. Nekem is megvan. Ez nagy elvárás? Kinek mi, nekem nem nagy elvárás hanem alap.
2020. márc. 13. 15:20
 17/57 anonim ***** válasza:
83%
Hát lehet csak nekem meg a környezetemnek jött be az élet de én ezeket egyáltalán nem gondolom nagy vagy teljesíthetetlen elvárásoknak. Amit leírtál az nagyon ki van sarkítva, ilyet senki nem vár el a férfiaktól. De az, hogy kezdjen valamit az életével, hogy legyen egy olyan fizetése amiből meg lehet élni, hogy tudjon fejlődni és karriert építeni, hogy figyeljen oda magára és az egészségére, hogy ne a 4 fal között akarjon ülni, ezek hol nagy elvárások? Ne haragudj de ezeket az általam ismert férfiak 80%-a simán hozza. Aki meg nem az kizárólag a saját hibájából tart ott ahol. Még az általam ismert nők nagy része is gond nélkül teljesíti ezeket a hú de nagy elvárásokat...
2020. márc. 13. 15:22
 18/57 A kérdező kommentje:
Fú az igen 80%?! Jó sok újgazdag sznob lett. Inkább vigyenek titeket a gazdag nyugatiak magyar """nők"""...
2020. márc. 13. 15:28
 19/57 anonim ***** válasza:
75%
A vicc az, hogy ebből a fél milliós kereset a legkönnyebben hozható, mégis azon szörnyülködnek sokan. Valaki fél hónapot dolgozik külföldön egy keresettebb végzettséggel ennyi meg is van, és nem kell hozzá se diploma se vezető beosztás.
2020. márc. 13. 15:48
 20/57 anonim ***** válasza:
86%
A fél millás vezetői beosztáson kívül ezek nem számítanak nagy elvárásnak. Utazni pedig bőven mehettek akkor is ha 250 ezret megkeresi az egyik fél.
2020. márc. 13. 15:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!