Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak a nőknek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak a nőknek ilyen nagy elvárásaik?

Figyelt kérdés

Elvárnak olyan dolgokat, amiket szinte lehetetlen teljesíteni egy átlag férfinak pl:

- Fiatalon saját lakás, autó

- Legyen tanult, diplomás

- Vezető beosztású pozíció a munkahelyen

- Nettó fél milliós havi kereset

- Sportoljon, éljen egészségesen, legyen kigyúrt

- Szeressen utazni

Stb stb... Ha ezek nincsenek meg egy átlag férfinak, már nem is lehet párja?

2020. márc. 13. 14:52
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem,hogy ez lenne az elvárás. De tény,hogyha ezekkel rendelkezel nagyobb előnyöd van a piacon. Bár mondjuk nekem az utolsó,hogy szeressen utazni inkább negatív mint pozitív. Nem úgy értem,hogy évente 1x elmegyünk nyaralni ,hanem a szeressen utazni nekem olyasmi,hogy kb a hobbija és kb 2 havonta repülne valahova,amolyan nem bír megülni a seggén és akkor elveri a fél millás fizetését erre. Akkor gondolom a lakását és kocsiját is örökölte,mert ilyen életvitellel bizotan nem tudta megszerezni.
2020. márc. 13. 17:30
 32/57 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem ezek az elvárások nem nagyok egy mondjuk 35 éves férfinél, aki dolgozik 15 éve. 15 év alatt meg csak ki tudott fizetni egy pár milliós önerőt(nem mai árakkal) és egy autót. Csak nyaralt már pár helyen. Nyilván ugyanezeket nem várhatom el egy 25-28 évestől, de azért 33-35 körül már 'illik' lerakni valamit az asztalra. Mások ilyen korban már családot alapítanak meg 3-4 főt tartanak el amíg anyuka Gyesen. Akkor egy teljesen független harmincastól (nő és férfi egyaránt) ezek azért elvárhatóak.
2020. márc. 13. 17:59
 33/57 anonim ***** válasza:
61%
Ha van is olyan aki ilyeneket vàr el, attól még àltalànosítani nem kell. A férjem ezek közül egyik kritériumnak sem felel meg, mégis együtt vagyunk 10 éve.
2020. márc. 13. 18:00
 34/57 anonim ***** válasza:
100%
Én olyat várok el, amit nyújtani is tudok.
2020. márc. 13. 18:07
 35/57 anonim ***** válasza:
71%

32-es! Elvárhatók persze, csak Magyarországon nem teljesíthetők -az esetek jelentős többségében. Nem a budai villanegyedből kéne kiindulni, ahol ez alap, egyszer javaslom nézz szét az ország más részén is, hidd el őrülten sok 30-35 év közötti van, aki a közelében nincs ennek.

Eleve egy 35 éves csak akkor dolgozik 15 éve, ha szakmunkás. Aki egyetemet végzett az jó esetben, ha rögtön lett munkája, akkor 24-25 évesen kezdett el dolgozni, máris csak tíz éve van a munkaerőpiacon.

2020. márc. 13. 18:15
 36/57 anonim ***** válasza:
29%

Viccesek vagytok amúgy. Én örülnék neki, ha kemény munkával, motivációval tényleg eljuthatnál olyan szintre, hogy vonzó legyél a nőknek. De nem, sajnos nem így van. Itt vagyok én, az egész fiatalkorom azzal telt, hogy készültem: egyszer sok pénzem lesz, és akkor biztos vonzó leszek a nők szemében, lesz társadalmi elismertségem. Persze gimiben semmi ilyen sikerem nem volt. Érettségi után tök pozitív, optimista voltam. Persze akkor sem néztem ki jobban, de ez a "kisugárzás" valahogy vonzóvá tett pár nő számára, de ez épp annyira volt elegendő, hogy volt pár kapcsolatom, meg egy szerelmem, akivel nagyon csúnyán végződtek a dolgok.

Utána elértem oda, hogy tényleg jól meg: 7 számjegyű fizu, kocsi, gyakori, Európán kívüli utak - szuper. De a várt siker a nőknél csak elmaradt. Oké, vannak aranyásó nők, de ők úgy hazudnak, mint a vízfolyás. És ne gondold azt, hogy a jómódú férfiak között nincs jóképű, akiért egy szempillantás alatt elhagynak.

Szóval sajnos, vagy nem sajnos, de mindez hülyeség. A nők nem a pénzre mennek. Illetve de, van, aki arra is. Viszont a sikereidet alapvetően a született tulajdonságaid fogják meghatározni.

Jóképű vagy, esetleg magas, atletikus testalkatú? Borítékolhatóan sikered lesz.

Átlagos, csúnya arc, esetleg alkatilag vékony fizikum? Ne is fáradj.

Lehet lepontozni mindkét "oldalról".

2020. márc. 13. 18:30
 37/57 anonim ***** válasza:
48%

Én úgy gondolom, lerakni a jogsit, leérettségizni, venni 300-ért egy Suzukit nem olyan eget rengető dolgok egy felnőtt, dolgozó férfi esetében.Talán még a lakáshitel sem. Miután jómagam sem a siránkozást választottam, hanem megteremtettem ezeket magamnak, már fiatalon , nulla támogatással a hátam mögött.

Utazni meg ma már nem luxus. Érdekes a te világképed!...

2020. márc. 13. 18:47
 38/57 anonim ***** válasza:
69%
Napi szetereotíp bullshit pipa..
2020. márc. 13. 18:59
 39/57 anonim ***** válasza:
75%
A rákér.
2020. márc. 13. 20:02
 40/57 anonim ***** válasza:
100%
Én csak ezt a jogsi mániát nem vágom, miért kéne mindenkinek kocsi? Félórás dugók vannak, mert mindenki kocsival a s_gge alatt "siet valahová". És ez csak egyre rosszabb lesz.
2020. márc. 13. 20:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!