Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak a nőknek ilyen nagy elvárásaik?
Elvárnak olyan dolgokat, amiket szinte lehetetlen teljesíteni egy átlag férfinak pl:
- Fiatalon saját lakás, autó
- Legyen tanult, diplomás
- Vezető beosztású pozíció a munkahelyen
- Nettó fél milliós havi kereset
- Sportoljon, éljen egészségesen, legyen kigyúrt
- Szeressen utazni
Stb stb... Ha ezek nincsenek meg egy átlag férfinak, már nem is lehet párja?
17-es! Gondolom akkor te valami elit körben élhetsz, mert a többségi társadalomban ez nem, hogy a 80%-nak nincs meg fiatalon, de a 8%-nak se, igaz ha kpja a szüleitől a lakást, az autót és a támogatást, hogy 25 éves koráig tanuljon, akkor az első kettő ki van pipálva, aki gazdag szülők gyereke, az általában szeret utazni, akkor a hatos is, akkor a 3,4,5 egyedül a kérdéses.
Bár azért szólok, hogy Magyarországon a mediánbér 200 ezer körül van a teljes állásban dolgozóknál. Tehát ha körülötted a pasik itthoni munkában keresnek félmillát, akkor a legfelső 10%-ba tartoznak a fizetésüket tekintve.
Az átlagjóskáknak is van párjuk, nem tudom, hol élsz, ha ezt nem látod.
Az persze kérdés, hogy az átlagjóskáknak miért nem jó az átlagmari. Mert ugye ide simán kiír az átlagjóska hetente legalább egy olyan kérdést, hogy
- anyámmal lakok, 32 éves vagyok, lehet így nőm?
- el vagyok hízva, de csinos vékony nőt akarok, van esélyem?
- 160-at keresek, otthon lakom még, ne mondjátok, hogy tanuljak más szakmát, mert az én életem, de lehet így családom? stb...
Szóval ha te is egy átlagjóska vagy, akkor keress a saját szinteden való nőt. És ki ne találd, hogy mindenkinek ilyen elvárásai vannak, mert ha így lenne, már rég kihalt volna Magyarország népessége.
Írtózatos f.aszságokat beszélsz, az északi régióban születtem, nőttem fel, jártam gimibe, egyetemre több helyre, mindezt több városban, tehát nem egyetlen helységben, most is itt élek és soha nem tapasztaltam ilyet.
Egyetem alatt dolgoztam egy szupermarketben diákmunkásként és az állandó kollégák mind átlagjóskákkal jártak vagy házasodtak.
A község, ahonnan jövök tele van átlag férfiakkal, szinte mindnek van barátnője/felesége.
A probléma veled van, nem egy egész régióval. Vagy tényleg azt állítod, hogy az egész északi régióban 500 nettó alatt minden férfi szingli? Vagy minden szakmunkás szingli?
Nem gondolod, hogy benned van a hiba??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!