Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak a nőknek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak a nőknek ilyen nagy elvárásaik?

Figyelt kérdés

Elvárnak olyan dolgokat, amiket szinte lehetetlen teljesíteni egy átlag férfinak pl:

- Fiatalon saját lakás, autó

- Legyen tanult, diplomás

- Vezető beosztású pozíció a munkahelyen

- Nettó fél milliós havi kereset

- Sportoljon, éljen egészségesen, legyen kigyúrt

- Szeressen utazni

Stb stb... Ha ezek nincsenek meg egy átlag férfinak, már nem is lehet párja?

2020. márc. 13. 14:52
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
86%
Mert sok nő megteheti, hogy ilyen pasit választ magának.
2020. márc. 13. 15:52
 22/57 anonim ***** válasza:
79%

17-es! Gondolom akkor te valami elit körben élhetsz, mert a többségi társadalomban ez nem, hogy a 80%-nak nincs meg fiatalon, de a 8%-nak se, igaz ha kpja a szüleitől a lakást, az autót és a támogatást, hogy 25 éves koráig tanuljon, akkor az első kettő ki van pipálva, aki gazdag szülők gyereke, az általában szeret utazni, akkor a hatos is, akkor a 3,4,5 egyedül a kérdéses.

Bár azért szólok, hogy Magyarországon a mediánbér 200 ezer körül van a teljes állásban dolgozóknál. Tehát ha körülötted a pasik itthoni munkában keresnek félmillát, akkor a legfelső 10%-ba tartoznak a fizetésüket tekintve.

2020. márc. 13. 15:53
 23/57 anonim ***** válasza:
84%
Nekem ezek szerencsére sikerültek, de a tapasztalataim alapján nem ezek számítanak. Illetve nem ebben a formában. Inkább olyasmit szoktak elvárni, hogy legyen célod és ne egy gyereket kapjon a férfi személyében. Érezze jól magát veled, legyél vállalható és lássa, hogy van valamilyen értelmesnek látszó jövőtök.
2020. márc. 13. 16:04
 24/57 anonim ***** válasza:
89%

Az átlagjóskáknak is van párjuk, nem tudom, hol élsz, ha ezt nem látod.

Az persze kérdés, hogy az átlagjóskáknak miért nem jó az átlagmari. Mert ugye ide simán kiír az átlagjóska hetente legalább egy olyan kérdést, hogy

- anyámmal lakok, 32 éves vagyok, lehet így nőm?

- el vagyok hízva, de csinos vékony nőt akarok, van esélyem?

- 160-at keresek, otthon lakom még, ne mondjátok, hogy tanuljak más szakmát, mert az én életem, de lehet így családom? stb...

Szóval ha te is egy átlagjóska vagy, akkor keress a saját szinteden való nőt. És ki ne találd, hogy mindenkinek ilyen elvárásai vannak, mert ha így lenne, már rég kihalt volna Magyarország népessége.

2020. márc. 13. 16:16
 25/57 anonim ***** válasza:
91%
Ember..jobbnál jobb nők vannak alkoholista, drogos, semmirekellő igénytelen nyomorultak mellett. Nem ennyire sarkos a világ.
2020. márc. 13. 16:19
 26/57 A kérdező kommentje:
De igen ilyen elvárásaik vannak a """lányoknak""" itt az északi régióban... Nekem teljesen jó lenne egy átlagos lány DE! Pl: Az átlagos eladó lányt is bmw-s pasival látni természetesen. A másik véglet pedig az, hogy cigánnyal jönnek össze. (Nem vicc!!!) Ma is láttam egy szép, csinos, átlagos fiatal magyar lányt, és pont előttem smárolta le a cigány pasija. Undorító az egész...
2020. márc. 13. 16:22
 27/57 anonim ***** válasza:
91%
Undorító, hogy neked nincs barátnőd? Hm, hm, akkor lehet a hiba benned van.
2020. márc. 13. 16:36
 28/57 anonim ***** válasza:
88%

Írtózatos f.aszságokat beszélsz, az északi régióban születtem, nőttem fel, jártam gimibe, egyetemre több helyre, mindezt több városban, tehát nem egyetlen helységben, most is itt élek és soha nem tapasztaltam ilyet.

Egyetem alatt dolgoztam egy szupermarketben diákmunkásként és az állandó kollégák mind átlagjóskákkal jártak vagy házasodtak.

A község, ahonnan jövök tele van átlag férfiakkal, szinte mindnek van barátnője/felesége.

A probléma veled van, nem egy egész régióval. Vagy tényleg azt állítod, hogy az egész északi régióban 500 nettó alatt minden férfi szingli? Vagy minden szakmunkás szingli?

Nem gondolod, hogy benned van a hiba??

2020. márc. 13. 16:57
 29/57 anonim ***** válasza:
90%
9: én is északi régióban élő férfi vagyok. És sosem volt senkim. Ennek ellenére nekem is vannak elvárásaim a nők felé, nekik miért ne lehetne?
2020. márc. 13. 17:02
 30/57 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen elvárásai vannak a nőnek, akkor visszafelé is legyen ugyanaz. Lakás vagy ház, pénz, autó és akkor kezdődhet a közös élet.
2020. márc. 13. 17:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!