Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyjából hány cm-től nincs már problémája egy srácnak a pártalálással a magasságból adódóan?
Mindenkinek más. Nekem pl. legyen velem egymagas vagy magasabb (173 centi vagyok).
De kétlem, hogy a nők collstokkal járkálnának...
Meg ha azt írja valaki, hogy 180-tól, de te nem vagy annyi, akkor mit csinálsz? Még kilók terén inkább látnám értelmét a kérdésnek, mert azon tudsz változtatni. A magasságon viszont nem lehet.
Én 197 cm vagyok és 21 éves koromig szűz voltam (miközben már 15-16 éves koromtól szerettem volna barátnőt) és később is csak egy féléves kapcsolatom volt, ami a leghosszabb volt, pedig mai napig szeretném ha lenne barátnőm.
Csak azt akarom mondani, hogy rohadtul nincs olyan, hogy X centitől már valakinek nincs problémája a pártalálással. Hiszen ezer másik baja lehet még az életben egy magasnak is, amik keresztbe tesznek neki ebben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!