Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 35-40 feletti nők, ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35-40 feletti nők, ti hogy álltok a pártalálással? A valóságban is úgy bánnak veletek mint ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Illetve úgy általában milyen a szerelmi és magánéletetek?
2019. okt. 22. 12:07
1 2
 1/19 anonim válasza:
21%
Nem létezik amíg 16-23 voltam napi szinten kaptam az ajánlatokat rendszeresen leszólítottak,rengeteg pasim volt. 25 körül már ritkultak kB heti egyszeri alkalomra,30on túl már havi 1 szer ha leszólitott, most 40 en mintha láthatatlan lennék. Max félévente egy fiatal csak szex kapcs vagy egy naon igénytelen 50-60 as férfi kopasz öreg. Feladtam. Igaz már alakom se régi arcom is elcsúnyult ez van
2019. okt. 22. 12:14
 2/19 anonim ***** válasza:
42%
Sehogy.Már rég feladtam.
2019. okt. 22. 12:18
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
#1: te pasi vagy.
2019. okt. 22. 12:18
 4/19 A kérdező kommentje:
Nekem is annak tűnik a stílusából és a szóhasznàlatából:D
2019. okt. 22. 12:34
 5/19 anonim válasza:
11%

3-as

Nö vagyok aki megunta hogy hiába keress,feladtam,arra jutottam hogy már nem vagyok vonzó, érdekes fiatalon jöttek. Most meg keresek de max fiatal suhancot kapok hogy 'tanítsam' vagy nagypapát. Nem érdekel már az egész feladtam, akár hiszed akár nem. Ez a rideg valosag beletörödtem

2019. okt. 22. 12:34
 6/19 anonim ***** válasza:
94%
5 éve befejeztem az ismerkedést. Iszonyatosan idő és felesleges energiapocsékolás volt a semmiért. Van egy 33 éves férfi az életemben szexre, néha társalgásra, ha van éppen időnk, kedvünk hozzá. Több éve tart, más már nem érdekel a férfiakkal kapcsolatban. Így a szabadságom, függetlenségem megmarad, és nekem ez a lényeg.
2019. okt. 22. 12:44
 7/19 anonim ***** válasza:
37%

Miért, hogy bánnak? Ezt nem is értem. Azért mert te úgy bánsz ahogy, az még nem jelenti azt hogy mások is úgy bánnak mint te.

Azért mert te sikertelen vagy, tapasztalatlan és buta, attól még mások nem azok.

Nekem úgy tűnik, lenézed a nőket ahogy idősödnek, de ez azért van, mert soha életben közöd nem volt nőhöz. Látszik hogy nem ismered egyik korosztályt sem.

Ha ismernéd, akkor tudnád hogy mi a helyzet.

2019. okt. 22. 12:55
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérések párt, lassan 20 éve házas vagyok. Hiszed vagy sem, ez az átlag 35 feletti nők élete.

Ennek ellenére vannak próbálkozók, egy részük megérti a nemet. Más meg azt hiszi, hogy mindenki olyan, mint ő, és állandóan szeretőre vadászik. Egy biztos: lenne lehetőségem párt találni, ha akarnék.

Ezen túl teljesen elégedett vagyok a bánásmóddal. A férfi kollégáim udvariasak, kedvesek velem, kinyitják az ajtót, segítenek cipekedni, tehát maximálisan nőként kezelnek. Idegenek szintén. Ha valamelyik gyerekkel vagyok, akkor ez fokozódik, pl. átadják a helyet vagy előreengednek. Tinitől a nyugdíjasig.

Semmilyen negatívumot nem tudok említeni, ami amiatt érne, hogy 40 év körüli nő vagyok.

2019. okt. 22. 13:24
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan már jó pár éve házas vagyok de teljesen meg vagyok lepődve a szingli barátnőimen. Esküszöm többet randiznak mint a huszonéves lányok, csomóan gyerekkel vagy válás után találták meg az "igazit" (vagy egyelőre úgy néz ki). Én abszolút nem látom, hogy a "selejt" maradt volna nekik vagy ne érdeklődnének irántuk sokan. Vannak nyilván szexkapcsolatok de nagyrészt tényleg párkapcsolati célú ismerkedés van.

Én a magam részéről sem látok változtást, hiába egyértelmű, hogy házas vagyok mindig vannak érdeklődők. Nem szoktam belemenni az ilyenekbe tehát nem tudom, hogy csak szexet szeretnének-e vagy tényleg komolyabbat, de nem nagyon látok lefelé ívelő pályát ha az érdeklődők számát nézem.

2019. okt. 22. 14:30
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is ehhez a korosztályhoz tartozom. Nem voltam még 40 amikor egy kamasz gyerekkel egyedül maradtam. Egy lépést nem kellett tennem,jöttek a lehetőségek. Hozzáteszem: meggondoltam,hogy kivel ismerkedek,eleve volt elképzelésem arról,h milyen kapcsolatot szetetnék. Nem voltam szerető,nem akartam férjhez menni. A párom 2 évvel fiatalabb,jól működik a kapcsolatunk. De ha egyedül lennék se esnék kétségbe, lenne lehetőségem ismerkedni. Ami fontos,h nem szabad feladni,és törődni kell magunkkal,a külsőnkkel,egészségünkkel,műveltségünkkel. Turiból -is- öltözök,mindennap biciklivel megyek munkába,a barátnőm festi a hajam,de így is nő vagyok :)
2019. okt. 22. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!