Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiprostiknak a valóságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiprostiknak a valóságban jó dolguk van?

Figyelt kérdés
Én legalábbis azt hittem, hogy csak a ronda/kövér/elhanyagolt vagy 50-60 feletti nők járnak hozzájuk,kiknek nem jut ingyen férfi és még ehhez is 10/10-es alfakannak kell lenniük;általában az ismerőseimnek is ez a véleménye. De most kint dolgozom Ausztriába(szakácsként) és ismerek egy ilyen proati srácot és pár napja egy kb.35-40 éves, de sértően csinos, modell kinézetű "luxus nővel" láttam kézen fogva enyelegni. Akkor ő most a fizet a srácnak hogy megdugja, vagy a munkája ellenére is rendes kapcsolatban van vele? Vagy hogy lehet ez?
2019. márc. 5. 16:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Sokan ingyen űzik az ipart. Nőben nincs ilyen. Csúnya, leharcolt nőket dugnak. A csúnya, leharcolt nők meg örülnek.
2019. márc. 5. 17:11
 2/12 A kérdező kommentje:
De akkormit keresnek mellette bomba nők?? Miért csúnya nőkkel látom? Azt mondják volt olyan is, hogy szexbomba 29-30 éves nőkvel látták.
2019. márc. 5. 17:20
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

A férfiprostitucio nem teljesen olyan mint a női. A nőknél még a rondák/öregek között sem gyakori hogy valaki elmenjen egy ilyenhez; még akkor sem, ha a nő esetleg örökre szűz marad.

A férfiprostitucio intézménye első sorban a melegeknek létezik, nem heteroszexuális nőknek, így nem nagyon lehet érdemi választ adni a kérdésre.

Maximum olyan van, hogy egy-egy fiatal férfi talál magának valami "úrnőt" aki pénzeli őket pár évig de ez csak sima golddiggerség.

2019. márc. 5. 17:21
 4/12 A kérdező kommentje:
Ez a srác rendesen férfiprostiként dolgozik. Nem tudom homárokat dug-e, de én se értem hogy ha elvileg nincs rá igén, akkor miért látom olyan nőkkel, hogy kiesik tőlük a szemem. Úgy lenne normális ha ronda vénszipirtyókkal vagy palikkal látnám, ez nem fer.
2019. márc. 5. 17:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Ismertem egy ilyen srácot. A barátnője csak annyit tudott, hogy vállalkozó, és ku.rva jól keres. (😉) Más nem is érdekelte.

A srác meg vegyesen férfiakkal, nőkkel, egy-egy filmet is bevállalt. Volt, hogy egy üzletasszony azért (is) fizetett, hogy egy fiatal pasival villoghasson az évfolyam találkozón.

Mondjuk akit én ismerek, ő folyékonyan beszél németül, olaszul, gyönyörűen zongorázik, tűrhetően énekel. És úgy kb. 22 centis lehet a fütyköse. 😁

2019. márc. 5. 17:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Ez is olyan ribik álma szuperkan. Nem idegesítene annyira ha nem látnám gyönyörű nőkkel.
2019. márc. 5. 17:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Az a 35-40 éves nő a barátnője lehetett. Ilyen nőknek nincs szüksége arra, hogy fizessenek egy férfi társaságáért. Ahogy előttem írták, az idősebb korosztály veszi igénybe a szolgáltatásaikat, akik már nehezebben találnak partnert. Pl. egy 50 éves nő, még ha relatív jól is tartja magát, csak a saját korosztályában válogathat, vagy fiatalabból csak a lepukkantak közül. Pénzért viszont bármilyen férfit megkaphat 1-1 alkalomra.
2019. márc. 5. 18:17
 8/12 anonim ***** válasza:
40%

Van rá igény, csak egy kicsit mas. Nem fel órás dugasra kellenek, hanem masszázs, vacsora, színház kíséret, utána szex.

60 feletti nőnek is, ha jól tartja magat, bármikor jut "ingyen" férfi, csak biztosra akarnak menni, hogy minőségi lesz a randi, ami egy random összeszedett pasival nem garantált.

2019. márc. 5. 18:55
 9/12 anonim ***** válasza:
42%
#8: "Ingyen" férfi juthat, bár egy koránál fiatalosabb, jó karban levő 60-as pasi nyugodtan válogathat a kissé fiatalabb nők között is, tehát elég erős mezőnyben kell helyt állni egy ilyen nőnek, arról nem is beszélve, hogy 60 körül már nőtöbblet van. Egy lerobbant 60-as férfi meg talán annak a nőnek nem felelne meg. Viszont számára egy jóval fiatalabb pasi, akitől minőségi randit kaphat már nem elérhető ingyenesen.
2019. márc. 5. 20:15
 10/12 anonim ***** válasza:
7%

"Nem idegesítene annyira,ha nem gyönyörű nőkkel járna"

Mit törődsz vele,hogy ő milyen nőkkel jár? Ezért szánalmas már manapság a férfiak többsége,mert mindig másnak az életét figyeli,irigyli. Miközben semmi köze hozzá.

Mehet a lepontozás,de ez a mondatod alapján,csak egy hisztis srác vagy,aki másnak az életével törődik,mint inkább a sajátjával.

22n

2019. márc. 7. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!