Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 35-40 feletti nők, ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35-40 feletti nők, ti hogy álltok a pártalálással? A valóságban is úgy bánnak veletek mint ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Illetve úgy általában milyen a szerelmi és magánéletetek?
2019. okt. 22. 12:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

"Érdekes" amikor pedig 18-25 évesek, akkor pedig a nők azok, akik elképesztő magasról tojnak a korukbeli férfiak fejére. A legtöbb fiatal férfi is pont úgy vágyik szeretet adására és kapására, mint a 35-40 feletti nők, mégis ignorálva vannak a korukbeli lányok által az idősebb férfiak javára.

Ja de tudom, az a fiatal férfiak hibája, mert nem elég érettek a fiatal nőknek. Ahogy ez is a férfiak hibája ugye, hogy nem elég éretteky hogy korukbeli idősebb nőkkel kezdjenek.

2019. okt. 22. 15:24
 12/19 anonim ***** válasza:
93%
Mindig tojtam a velem egykorú férfiakra,fiatalon túl gyerekesnek tartottam őket,most így 35 körül már túl vénnek.Szerintem a 30-as évek a legjobb időszak egy nő életében,minden szempontból.
2019. okt. 22. 15:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem korfüggő. Aki 30 alatt nem kellett a kutyának sem, az 30 felett sem számíthat másra. Akin pedig fiatalabb korában is fürtökben lógtak, azon később is fognak bőven.
2019. okt. 22. 15:40
 14/19 anonim ***** válasza:
90%

12

Ha nem akarsz családot, gyerekeket, akkor valóban

2019. okt. 22. 15:46
 15/19 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kell hogy a család és a gyerekek legyenek egy nő fő életcélja és/vagy értékmérője. A mai világban nem is érdemes 1 gyerektől többet szülni, de azzal sincs semmi baj,aki 1-et sem akar. Egy nő önmagától nő, nem a gyerekeitől.Nem kell ez alapján leszólni senkit.
2019. okt. 22. 15:52
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
36 évesen mentem férjhez. Jó házasságban élek. Sosem érdekelt, hogy 560 vagy csak 12 pasi akar-e megdugni, az sem, ha huszonéves szűzfiúk leöregeznek. Ha a korombeli pasiknak 18-20 éves csaj kell, hát sok szerencsét nekik.
2019. okt. 22. 17:15
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem szólok meg azért senkit ha nem szeretne gyereket, családot. Viszont az én értékrendemhez hozzátartozik a gyerek/család/párkapcsolat/közös otthon.

Aztán hogy ezen miként változtat idővel a sors már más kérdés.

2019. okt. 23. 09:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Egy 40 éves nő hol öreg? Legjobb kor. Már tapasztaltak, de még nem öregek. Szépek, érettek, jó beszélgető partnerek. Azt viszont nem értem mi vonzzó van egy 60+os öreg nénikèn egy fiatal 30-40 év közötti férfi szàmára. Macron 42 éves a felesége 66 számomra ez undorító kategória. A fiatal nőket értem, hogy a pènz miatt vannak a bácsikkal, de azt nem, hogy pènztelen, öregasszonyok minek kellenek fiatal férfiaknak.
2020. jan. 15. 17:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem minden párkapcsolat érthető külső szemlélő számára, de nem is kell,hogy értsük. Bonyolult az emberi lélek, nem tudjuk,hogy ki mi alapján kötődik a másikhoz. Pont ezért nem is kell pálcát törni senki feje fölött.

Sosem tapasztaltam azt,hogy nehéz lenen párt találni. Én átlagos nőnek mondom magam, bár a férfiak szerint előnyös a külsőm, jó a humorom és értelmes vagyok.

Látom a környezetemben,hogy aki nyitott, igényes, de reális alapokon keres párt, az talál.

A reális alapon azt értem,hogy hasonló korosztály, hasonló egzisztencia (hasonló már elég), és hasonló háttér, pl. ebben a korosztályban a gyerekekre gondolok.

Bár ez alól is vannak kivételek, két teljesen különböző helyzetből is alakulhatnak jól működő kapcsolatok.

2020. jan. 16. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!