Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-40 feletti nők, ti hogy álltok a pártalálással? A valóságban is úgy bánnak veletek mint ezen az oldalon?
"Érdekes" amikor pedig 18-25 évesek, akkor pedig a nők azok, akik elképesztő magasról tojnak a korukbeli férfiak fejére. A legtöbb fiatal férfi is pont úgy vágyik szeretet adására és kapására, mint a 35-40 feletti nők, mégis ignorálva vannak a korukbeli lányok által az idősebb férfiak javára.
Ja de tudom, az a fiatal férfiak hibája, mert nem elég érettek a fiatal nőknek. Ahogy ez is a férfiak hibája ugye, hogy nem elég éretteky hogy korukbeli idősebb nőkkel kezdjenek.
12
Ha nem akarsz családot, gyerekeket, akkor valóban
Nem szólok meg azért senkit ha nem szeretne gyereket, családot. Viszont az én értékrendemhez hozzátartozik a gyerek/család/párkapcsolat/közös otthon.
Aztán hogy ezen miként változtat idővel a sors már más kérdés.
Nem minden párkapcsolat érthető külső szemlélő számára, de nem is kell,hogy értsük. Bonyolult az emberi lélek, nem tudjuk,hogy ki mi alapján kötődik a másikhoz. Pont ezért nem is kell pálcát törni senki feje fölött.
Sosem tapasztaltam azt,hogy nehéz lenen párt találni. Én átlagos nőnek mondom magam, bár a férfiak szerint előnyös a külsőm, jó a humorom és értelmes vagyok.
Látom a környezetemben,hogy aki nyitott, igényes, de reális alapokon keres párt, az talál.
A reális alapon azt értem,hogy hasonló korosztály, hasonló egzisztencia (hasonló már elég), és hasonló háttér, pl. ebben a korosztályban a gyerekekre gondolok.
Bár ez alól is vannak kivételek, két teljesen különböző helyzetből is alakulhatnak jól működő kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!