Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokkal több a jó testű férfi mint a nő, mégis mi szenvedünk a pártalálással, miért?
Arányaiban sokkal több férfi edz, ezáltal sportosabb, kidolgozottabb a teste, mint a nőké. Ennek pont fordítva kellene lenni, a nők el vannak lustulva, az ő dolguk lenne szépnek lenni. Erre azt látja az ember, hogy akik tesznek magukért, azok nem tudnak érvényesülni.
Miért fordult meg a világ? Miért ilyen igazságtalan az élet?
Tehát nem több a jó testű férfi. És aki jó testűnek gondolja magát annak is gyakran ronda a feje. A nőknek az arc számít többet, mindegy, hogy kis vézna ha helyes arcú akkor már tetszik nekik.
Egy nagy izomtömeggel rendelkező férfi talán sokat edz, elismerést vált ki a többi férfiből a nőknek viszont arcra ronda marad. Testre is azzá válik.
A nők ezen kívül válogatósabbak is evolúciósan mint a férfiak. A férfi összeáll egy rondább nővel is ha a szép nőt nem kapja meg, a nő inkább kuksol egyedül addig.
Hát ne haragudj meg, de nehogy már vonzóbb legyen egy kövér disznó, mint egy kigyúrt testű pasi?
Én sem vagyok gorilla, sosem tetszett az olyan alkat, amilyen a testépítőké, de sokkal előnyösebb így is, mint egy elhízott test.
Másrészt, mit akarnak a nők, ha már lassan abba is belekötnek, hogy nem tetszik a szeme színe a pasinak?
Én nem látok olyan nagyon sok olyan pasit, akinek az én ízlésem szerint tényleg nagyon jó teste van.
A nagyon kigyúrtaktól meg hányok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!