Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokkal több a jó testű férfi mint a nő, mégis mi szenvedünk a pártalálással, miért?
Arányaiban sokkal több férfi edz, ezáltal sportosabb, kidolgozottabb a teste, mint a nőké. Ennek pont fordítva kellene lenni, a nők el vannak lustulva, az ő dolguk lenne szépnek lenni. Erre azt látja az ember, hogy akik tesznek magukért, azok nem tudnak érvényesülni.
Miért fordult meg a világ? Miért ilyen igazságtalan az élet?
A legtöbb átlagos magasságú egészséges sportos férfi 65-85 kiló körül már tökéletes, az alatt, a fölött szélsőség, van akinek bejön, de a többségnek nem fog. Persze a magassághoz viszonyítva.
És ne számítsd akiknek a különösen kigyúrtak, mackók, vagy a nagyon vékonykák kellenek.
Azért nem bírják az izmos férfiajkat, mert magukat sokkal rosszabbnak érzik.
Nekem is volt aki szabotálta az edzéseimet, főleg ha felszedett pár kilót.
Tudod milyen messze vagyok a túl sok izomtól? :D
Az a lány is keresett egy ducit mint ő. Magatokhoz legyetek legalább őszinték. ok nő nem hiszi, hogy meg tud tartani egy jobb férfit. Ahogyan a csúnyább, szegényebb férfiak sem állnak le palvinbarbival.
"Valóban benne lehet, hogy irigyek rájuk és emiatt "nem tetszik" nekik."
Szép álmokat, Csipkerózsika! :)
Azért nem minden nő kövér és csúnya. És én a kondiba járó csajokat se testépítő férfiakkal látom, csak magukhoz hasonlóan sportosakkal. :)
A fő gond a túlzott izomépítéssel van!
Azt mindegyik nő szereti, nagyon is, ha sportos, egészséges testű a pasi.
Meg a helyes arcot, az a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!