Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ti miért nem szemeztek soha utcán a férfiakkal?
Miért nem kezdeményeztek soha?
Elméletileg nem vagyok csúnya férfi. Gyakorlatilag sem, mivel már voltak barátnőim. De akárhova megyek, egyszer nem tapasztalom az utcán, hogy megnéznének a nők, nem hogy szemeznének velem. Kezdeményezéssel ugyanez a helyzet részükről. Nulla. Neten detto.
Gondoltam már arra, hogy ezek szerint mégis csak előnytelen a külsőm. Magas vagy, 190 cm, már csak emiatt is fel kéne figyelniük rám. 😄
Csak én tapasztalom ezt srácok, vagy ti is? Legyek 6/10, tehát erős átlag, ha értékelni kéne a küllemem, bár ez annyira szubjektív.
Csak az átlagon felülieket nézi meg mindkét nem.
Na meg a nagyon csúnyákat.
Utcán miért kezdeményeznék? Amikor egyedül utazok, pont nem érdekel, hogy kik vannak körülöttem. Olvasok, tanulok, pihenek, filmezek. Nem szoktam szemezni, mert:
- simán lehet, hogy nem jövök be a férfinak.
- simán lehet, hogy a férfi foglalt.
- simán lehet, hogy a jelleme kifejezetten taszítana.
Azokban a közösségekben szoktam ismerkedni, ahol van egy biztos alap és minden helyivel van legalább egy minimális ismertségem.
Nem tudom, miért emeled ki a magasságod, napi szinten látok 190-210 közti férfiakat, de ettől miért figyelnék fel rájuk?
Rengeteg oka lehet, hogy nem szoktak szemezni veled, de a leggyakoribbnak azt mondanám, hogy egyszerűen nem vesznek észre a tömegben és elfoglalják magukat mással.
22/L (ha ez számít valamit)
Nem szemezek én mer
1 zavarban erzem magam es olyankor elvörösödöm, ami a hófeher böröm miatt igen feltűnő és igy elég gáz
2 kitudja milyen a pasi, lehet vag egy fintort ami elbacná az egesz napom
3 lehet azt hiszi majd hogy lehet utanamjönni és követni
De talán a legfontosabb hogy férjnel vagyok. Emelett nincs önbizalmam hozzá, nem tartom magam szepnek. Ez mindig is igy volt. A férjem meg kivan neha akadva hogy engem néznek a ferfiak én meg nem veszem észre. Vagy ő tul paranoiás vagy en vagyok tul figyelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!