Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h egy szimpla visszautasitástól ennyire félnek az emberek?
Nők-férfiak egyaránt, mintha az életük mulna rajta. Eddig az volt a halálfélelem h kiállni emberek elé beszélni, mostmár egyre inkább az h vki azt mondja h "nem"?
Figyelem már jóideje a kérdéseket, a nők simán lepattintják ezt azzal h a férfi dolga kezdeményezni, a férfiak meg azzal h a nő is kezdhetne ha akar vmit. Tök jogos mind2, de valójában az fog kezdeni aki bátrabb "belehalni".
Most komolyan mi van abban ha vki nemet mond? Nincs vele dolgod, pont, ennyi. Nem a lélegeztetőgépet kapcsolják le ha visszautasitást kapsz.
Nyujtsa már fel a kezét aki szó szerint belehalt ott abban a pillanatban amikor visszautasitották :) vagy ha ismersz ilyen esetet, ird már le légyszives.
Te miért félsz? De próbálj megfogható indokokat felsorolni, a megalázó, sértő, nemvagyokelégjó, kinevetnek stb nem indok, csak valósnak tűnő fantázia.
Eleve nulláról indulsz..odamész hozzá..nem..ugyanott vagy. Nem? 🤷🏻♂️🙄🤣
Rám középsuli első két évében(meg áltsuliban) mondtak nem túl szép dolgokat, piszkáltak, néha megszégyenülve éreztem magam, mert a külsőm miatt piszkáltak, holott akkor teljesen normális alkatom, kinézetem volt. Elhitették velem, hogy undorítóan, rondán nézek ki. Tényleg nem vagyok valami szépség, de azért talán a szén sem jön fel a bányából. Ezekután stressz és unalomevő lettem,feljöttek a kilók, de negyede le is ment. Azokután a rossz érzések után, kinek van kedve ismerkedni? Kinek van kedve azon gondolkodni, hogy most a srác akkor csak hülyít vagy konolyan gondolja? Ha nem megyek oda, nem kell félnem a megalázástól. Tudom, hülyeség, max elküldenek egy nemmel, de látod, itt az én válaszom a kérdésre:Félek, h nem csak egy nemet kapok, hanem valami rosszabbat.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!