Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hisztizik sok lány ezen az oldalon egy olyan szimpla tény miatt, hogy a LEGTÖBB férfinál nincs hosszútávú kapcsolat orál nélkül? Erről ki tehet?
Nem tudom, hogy miért hiszti tárgya ez bárkinél azt viszont igen, hogy az orális szex szerintem kölcsönösen alap dolog egy kapcsolatban.
Én például nagyon szeretek ilyen módon örömet/élvezetet okozni a másiknak és mindennap megtenném, ha lehetőségem lenne rá.
Miért hisztizik ezen az oldalon a LEGTÖBB férfi az orálisszex témán?!
Én megteszem a páromnak ha van kedvem hozzá,de azt nem kérheti tőlem hogy napi szükséglete legyen úgy mint az evés-ivàs.
Nekem nincs bajom az orállal! De ha minden alkalommal el várja (pláne ha nem kölcsönös) akkor az már sok!
Meg egy 40 45 éves férfinél megertem hogy csak úgy megy neki!
N26
Miért hisztizik a LEGTÖBB pasi, hogy a LEGTÖBB nő csak kényszerből orálozik vele?
Mert a LEGTÖBB pasi azt hiszi, hogy a LEGTÖBB nő kívánja az orált, miközben a LEGTÖBB nő nem kívánja, ellenben utálja.
Különben meg pont azért, hogy valamire tartsam az itteni lányokat..
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!