Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hisztizik sok lány ezen az oldalon egy olyan szimpla tény miatt, hogy a LEGTÖBB férfinál nincs hosszútávú kapcsolat orál nélkül? Erről ki tehet?
20
Szerintem neked soha a büdös életben nem volt még pasid, senki sem vár el ilyeneket
Lehet lepontozni, frusztrált, magányos feminácik
Ocsmány, szőrös, herés valójukban...??
Ez mitől ocsmány? Egy férfi az szőrös meg heréi vannak. Ez minden, csak nem ocsmány. Nekem legalább is.
A nő is szőrös. (Whaaaaat?!)
Csúnya. Ha lehetne férfit tervezni, SZERINTEM felesleges - esztétikai szempontból - a here. Biztos van olyan férfi, nem is egy, akiknek meg mondjuk a szőr zavaró a nőkön. Ilyen az élet.
Szerintem a nemi szervek nem szépek, se a férfi, se a női, csak nekem a nőiből eggyel kell foglalkoznom, a sajátommal. Nem szépek, de nem is nézegetni kell őket.
A szőr még mindig mindkét nemhez tartozik, nem lehet csak férfias, de mindegy.
Nem A FÉRFI ronda, hanem a herék. Nekem. Neked lehet szép. De én ugyanilyen rondának tartom a szemölcsöket bárhol a testen, vagy a segglyukainkat, nemtől függetlenül, a fülzsír undorít... ez van.
A szőr azért undorít, mert ha a számba kerül egy darab szőr vagy hajszál, hányok. Nem költői túlzás, sugárban jön belőlem.
Nőkön is van szőr, ettől függetlenül a szőr minden, csak nem nőies. Ezért is borotváljuk a lábunkat (is) pl.
Szőr nekem férfias.
És a herék sem gusztustalanok számomra. Sem szőrösen, sem anélkül :))) Nem a szemölccsel egy kategória.
""Az orál nem létszükséglet, nem halsz bele, ha nincs, nem olyan, mint a levegő, a víz vagy az étkezés."
Tudtam, hogy ismerős valahonnan ez a mondat, és meg is találtam, hogy honnan loptad. :)"
Nem nekem válaszoltad, nem én vagyok az adott válaszoló, de azért ez a mondat nem akkora ötlet, hogy ne tudná bárki saját kútfőből 2 mp alatt megalkotni. Jesszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!