Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem azt, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy egy konzervatív értékrenddel közzel lehetetlen ma párt találni, családot alapítani?

Figyelt kérdés

Konzervatív értékrend alatt ne azt értse valaki, hogy Sokol rádión hallgatjuk a Bartókot, hanem hogy fontosak még a hagyományos értékek, nem ülünk fel teljesen a fogyasztói társdalom szokásainak, együtt teszünk egy közös jövőért, pl félretesz a pár, és nem feléli azt amit keresett, dolgoznak a közös jövőn (pl együtt újítják fel a közös lakást), szeretnének gyereket, és végülis egy idealisztikusabb családkép lebeg a pár mindkét tagjának a szeme előtt.

Jelenleg azt érzem ezzel szemben, hogy mindenki csak arra törekszik, "valaki"-nek mutassa magát, megkapja a havi fizetését (feltéve ha hajlandó dolgozni), és rohan eszetlenül a ruhaboltba meg a Starbucksba, mintha nem lenne holnap. Párkapcsolatban is mindenki arra törekszik, minél "magasabban" szálljon be, minél "magasabb" párba, azaz pl "engem kezeljen hercegnőként a párom, a másiktól ezt biztosan nem kaptam volna meg, én különlegesnek szeretném magamat érezni, nekem ez jár".

2020. márc. 8. 10:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#9: Valami hasonló logikával él jópár ismerősöm, és lyukas a seggük szó szerint. Megveszik a 400 nettóra anyuka hitelből a 4-5 millás autót, úgy, hogy albérletben élnek, a kocsira meg költeni kell az árával arányosan. Lusták elmenni 3-4 sarokkal odébb egy másik étteremben, az irodaház aljában esznek 2x annyiért. Mert ők megtehetik! De mit? :D

Ugyan így volt barátnőm velem repült először, utazott külföldre (mert 3/4-ét kifizettem neki), erre azzal váltunk el, hogy ő élni akar....

2020. márc. 8. 15:50
 12/18 A kérdező kommentje:

#10: Igen, hozzád hasonló okostojásokat látok mindenhol.

Nyomd tövig a gázt, akkor vagy faxagyerek. Évente 2x mentem / megyek külföldre 4-5 napra nyaralni. Tény, hogy fapadossal repülök, és AirBnb-ben szállok meg, de nem gondolom, hogy ettől kevesebb lenne az élmény.

A keress többetre pedig csak annyit reagálnék, legyen olcsóbb a Starbucks :D

Mintha a magadfajta nem értené a pénzügyet. Megkeresel x e Ft-ot, ha abból elszúrsz x-et hülyeségekre, akkor lehet mondani, h YOLO, meg beadta, de 30-35 éves korodra pont ugyan úgy egy szaros albérletben fogsz élni. Ha x forintból elköltesz 2x/3-et, akkor talán tudtál félretenni meg élni is. Továbbmegyek, ha az y Starbucksra szánt forintot félreteszed, akkor elmész 3x nyaralni az évben, menőbb, nem? (Vagy 2 nyaralás mellett hamarabb lesz saját lakásod....)

2020. márc. 8. 15:59
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

Talalj magadhoz ugyanilyen szarrago embert. Ha neked van penzed aklor mit nyavalyogsz ha a többi ember mire költi azok se pofaznak bele h te hogy csinalod.

Nekik az az öröm ha azt csinaljak neked meg az ha sporolsz.Ennyi.

2020. márc. 8. 16:05
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Akármilyen draga a Starbucks ha azon spolosz abbol ugyse lesz se.repulo jegyed se hazad! Max ha 1000 évig élsz!XD
2020. márc. 8. 16:07
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
Jajj te vagy az a senki akit kitett a baratnoje egy idosebb paliert es most itt sirsz. Bénaaa
2020. márc. 8. 16:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megvan ez a "mindent hitelre" mentalitás is , amiről beszélsz. De látni az ellenkezőjét is, amikor szó szerint "nem veszek új zoknit 2 évig, mert gyűjteni kell a pénzt". Gyűlik a pénze igen, de közben soha nem eszik egy jó süteményt, csak vegetál. Ennek sincs semmi értelme.
2020. márc. 8. 20:06
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg tök mindegy, hogy konzervatív vagy-e, vagy liberális, olyan párt kéne találnod, akivel többnyire megegyeztek az élet dolgairól.

Ha meg egyéjszakás kalandra vágysz, nem mindegy, hogy a partnered miben hisz?

2020. márc. 8. 23:36
 18/18 Girlll3 ***** válasza:
Én pl soha nem járok a Starbucksba, és Sbudget kávét iszom. Köszönöm, az is jó tejjel, meg mandulatejjel és mézzel. Viszont, ha már megkeresem a pénzt, vagy valakitől kapok pénzt, miért ne költhetném arra, ami jól esik? Nem arról van szó, hogy agyba-főbe vásárolni kell, de nem vonhat meg magától mindent az ember. Pl fontos, hogy ne szakadt ruhába kelljen járni, legyen mivel ápolni a testedet és finomakat ehessen az ember, tudjon kikapcsolódni és sportolni is néha.
2020. márc. 9. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!