Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak a milliós fizetés az elfogadható?
Ha spórolsz, és nem viszed a nőt exotikus nyaralásokra, havonta párszor drága étterembe, akkor megkapod, hogy fogadhoz vered a garast és unalmas vagy, nem csupa pezsgés veled az élet...
Ha lazára veszed az életet, mész szórakozni, nyaralni, de nem teszel félre havonta 100.000 + Ft-ot, akkor meg felelőtlen vagy, nem gondolsz a jövőre, nem leszel jó társ hosszútávon...
Tényleg csak az segít, ha milliós fizetésed van, hogy tudjál is költeni jó sokat a nőre, és mellette félre is tegyél pár százezret?
#20 ez hazugság. ilyen nincs. biztos csak kitalálod. :D
A gyk barlanglakóinak ezek csak mendemondák.. legendák, amiket az öregek találnak ki, hogy ijesztegessék a gyerekeiket.
Igen. Én xarul keresek, de évek óta spórolok, hogy összegyűjtsek egy kezdőtőkét hogy szóba álljanak velem. Eddig kb 5k-nál tartok, de a millához kell még legalább 6év :(
22/F
"A legtöbb átlagosan él, átlag munkával. Melósoknak, tanároknak, mentősöknek, irodistáknak van barátnőjük, feleségük. "
Hol írtam h nincsenek ilyen kapcsolatok? Pont arról szól a kérdés, hogy kialakul a kapcsolat, de ha az ember nem tesz félre az ember x százezret és mellette nem pörgős exotikus nyaralós életet él, elkezdődik az értékcsökkenés a nő szemében ÉS: tönkre megy a kapcsolat!
Én tán egy évben kerestem 10 milliót egy év alatt, de sohasem éltem magányosan, egyedül is ritkán.
60f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!